De mooiste vakantiehuizen 
in Noord-Brabant - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Noord-Brabant - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Noord-Brabant

Noord-Brabant
Om het even wanneer
Gasten
Noord-Brabant
Om het even wanneer
Gasten
Afwisselende natuur, verschillende landschappen, mooie winkels en veel gezelligheid. Dit is Brabant! Geniet van uw vakantie in Brabant en verblijf in een vakantiehuis in Noord-Brabant. Van hier uit kunt u leuke dorpjes en historische plaatsjes bezoeken maar ook van het bos, vennen en heide genieten, bijvoorbeeld in de omgeving van Mierlo. Noord-Brabant is een uitstekend uitgangstocht voor een ontdekkingstocht door deze gezellige provincie.

Populaire regio's en steden in Noord-Brabant

Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Noord-Brabant

Chalet Linden
11 jan. - 18 jan.
-65%
€186
€65 per nacht
Chalet 65 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.1
"Goed" (11 beoordelingen)
Linden, Cuijk, Noord-Brabant
Begin met boeken
Villa Linden
22 apr. - 29 apr.
-55%
€495
€225 per nacht
Villa 130 m² ∙ 12 gasten ∙ 6 slaapkamers
Linden, Cuijk, Noord-Brabant
Begin met boeken
Boot Lith
28 sep. - 5 okt.
-20%
€115
€92 per nacht
Boot 85 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Lith, Noord-Brabant, Nederland
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Noord-Brabant

Een vakantie in Brabant is op en top genieten!

Brabantse gezelligheid vanuit uw vakantiewoning

De provincie kent veel bezienswaardige steden, kastelen, landhuizen en historische stadjes langs de rivier de Maas, zoals Maasbommel. Ook kent de provincie veel natuurgebieden en attractieparken zoals de Efteling in Kaatsheuvel vlakbij Tilburg. Tijdens uw vakantie in Noord-Brabant eet u een Bossche bol in ’s-Hertogenbosch en maakt kennis met deze mooie historische stad. Ook voor een vakantie met kinderen is Brabant ideaal, ga met ze naar safaripark Beekse Bergen, Autotron,Trollenland. of waterpark Splesj! in Hoeven.
Brabant is een groene regio, Nationaal Park de Groote Peel is een hoogveengebied waar vroeger turg werd gestoken. Tegenwoordig is het een vogelrijk park waar je heerlijk terecht kunt voor een wandelvakantie. U bezoekt de De Kempen voor een heerlijke fietstocht door de bossen, heide en slingerende beekjes en meertjes. Een bezoek aan de Bieschbosch mag ook niet ontbreken tijdens uw bezoek aan Brabant. Hier vindt u een schitterend gebied met riviereilanden en wilgenvloedbossen. Heerlijk ontspannen thuis komen in een vakantiewoning in Noord-Brabant na een dag wandelen door de natuur.

Een vakantie in Noord-Brabant

Brabant staat garant voor veel gezelligheid, kom naar Brabant tijdens Carnaval, een feest dat u mee gemaakt moet hebben. In de zomer vinden in diverse steden als Breda, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch gezellige (muziek)evenementen plaats. Geniet op een terrasje of ga lekker uit eten in een van de vele restaurantjes en geniet van de Bourgondische gastvrijheid van Brabant. Overdag bent u heerlijk bezig en ’s avonds kunt u heerlijk relaxen in een vakantiehuis in Brabant. Een uitstapje naar Limburg, België of Duitsland is vanuit Noord-Brabant ook prima te doen. De afstanden zijn klein, vanuit uw vakantiewoning in Noord-Brabant bent u er zo. Wilt u er toch op uit? Breng dan ook eens een bezoekje aan Belgisch Brabant.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag