Vakantiehuisje Breda – Relaxen in de oude vestingstad - EuroRelais base64Hash Vakantiehuisje Breda – Relaxen in de oude vestingstad - EuroRelais

Vakantiehuisje Breda – Relaxen in de oude vestingstad

Breda
Om het even wanneer
Gasten
Breda
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Breda

Bungalow Breda
1 jul. - 8 jul.
-19%
€90
€73 per nacht
Bungalow 105 m² ∙ 8 gasten ∙ 4 slaapkamers
4.0
"Goed" (37 beoordelingen)
Breda, Noord-Brabant, Nederland
Boek nu
Bungalow Breda
1 jul. - 8 jul.
-19%
€92
€75 per nacht
Bungalow 105 m² ∙ 8 gasten ∙ 4 slaapkamers
3.4
(13 beoordelingen)
Breda, Noord-Brabant, Nederland
Boek nu
Huis Breda
8 jul. - 15 jul.
-19%
€137
€111 per nacht
Huis 105 m² ∙ 8 gasten ∙ 4 slaapkamers
Breda, Noord-Brabant, Nederland
Boek nu
Bekijk alle deals

Steeds meer reizigers gaan op vakantie in eigen land. Waarom ook niet? Met een vakantiehuisje Breda valt er bijvoorbeeld veel te beleven. Zeker in de avond zult u op de verschillende pleinen zoals de Havermarkt, de Grote Markt en de Haven gezellige restaurants en eetcafés vinden, drukke barretjes en kroegjes tegenkomen en de beste dansclubs zien. Natuurlijk valt er ook overdag iets te beleven en hoeft u niet de hele tijd in uw vakantiehuis Breda te zitten. De meeste winkels in de binnenstad zijn iedere dag open, ook op zondag. Bij regen kunt u in het Winkelcentrum de Barones shoppen zonder nat te worden, het overdekte winkelcentrum ligt in het centrum van Breda. Wie op zoek is naar iets speciaals als het ook wat chiquer mag zijn moet zeker naar 't Sas. Dit winkelgebied in de buurt van de Grote Kerk heeft exclusieve winkels en boetieken. De modestad Antwerpen is ook niet ver van uw vakantiewoning Breda en kan met de auto binnen een uur worden bereikt.

Cultuur en geschiedenis in Breda

Een monument dat u tijdens uw verblijf in een vakantiehuis Breda moet hebben gezien is de Grote Kerk, ook wel Onze Live Vrouwe Kerk genoemd. Het Kasteel van Breda werd in 1350 gebouwd en heeft een prachtige slotgracht. Achter het kasteel ligt het stadspark Park Valkenberg waar u alleen of met de hond kunt wandelen. In het Begijnhof en het Begijnhofmuseum in de binnenstad kunt u zien hoe de begijnen vroeger leefden. De bekendste musea die u met een vakantiehuisje Breda kunt bezoeken zijn het MOTI museum en natuurlijk het Breda's Museum.

In de omgeving van Breda

Wie met een vakantiewoning Breda ook de verdere omgeving wil bekijken kan dat eenvoudig doen. Met kinderen is het leuk een dagje uit naar de Efteling in Kaatsheuvel te gaan. Een korte rit naar 's Hertogenbosch of Eindhoven is vanuit uw vakantiehuis Breda geen probleem.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag