Vakantiehuis Eindhoven – Proef Brabantse gastvrijheid - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Eindhoven – Proef Brabantse gastvrijheid - EuroRelais

Vakantiehuis Eindhoven – Proef Brabantse gastvrijheid

Eindhoven
Om het even wanneer
Gasten
Eindhoven
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Eindhoven

Chalet Eindhoven
24 mei - 31 mei
-51%
€280
€139 per nacht
Chalet 80 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
5.0
"Uitstekend" (1 beoordeling)
Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
Begin met boeken
Chalet Eindhoven
27 sep. - 4 okt.
-16%
€137
€115 per nacht
Chalet 80 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
3.7
"Ruim voldoende" (5 beoordelingen)
Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
Begin met boeken
Chalet Eindhoven
30 sep. - 7 okt.
-17%
€159
€133 per nacht
Chalet 80 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.2
"Goed" (10 beoordelingen)
Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
Begin met boeken
Bekijk alle deals

De dynamische stad Eindhoven is een ideale bestemming voor uw vakantie. De stad ligt in de provincie Noord-Brabant in de buurt van Helmond en Weert. Eindhoven telt meer dan 140 rijksmonumenten. Genoeg te zien dus en met een vakantiehuis in Eindhoven hoeft u niet ver te reizen.

Vermaak u zelf in gastvrij Eindhoven

Wie geïnteresseerd is in architectuur, is in Eindhoven aan het goede adres. Een van de hoogtepunten is de Sint Catharinakerk, ontworpen door de Roermondse schilder Pierre Cuypers. Het hoogste gebouw van de stad is De Admirant, een woontoren met een hoogte van 105 meter. Een bezoekje aan de Witte Dame, een gerenoveerd fabrieksgebouw, kan ook interessant zijn. Rondom uw vakantiehuis Eindhoven bevinden zich ook vele parken en plantsoenen. Eindhoven is een van de groenste steden van Nederland. Een derde van alle openbare ruimte is groen. Uw hond kan dus gewoon mee naar uw vakantiehuis Eindhoven, er zijn genoeg locaties waar u rustig kunt wandelen. Met uw kinderen kunt u op een mooie dag naar het Historisch Openluchtmuseum Eindhoven gaan. In het museum staat het dagelijks leven uit de ijzertijd en de middeleeuwen centraal. De kinderen zullen zich hier zeker vermaken, want er worden middeleeuwse spelletjes gedaan en er wordt op open vuren gekookt. Wanneer het weer in Nederland zich weer eens van zijn slechtste kant laat zien, hoeft u niet binnen in uw vakantiewoning Eindhoven te blijven. Op een niet zo'n zonnige dag kunt u het Van Abbemuseum bezoeken. Hier hangen werken van onder anderen de Spaanse schilder Picasso en de Nederlandse schilder Mondriaan.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag