Mijn voorkeuren
Vakantiehuis Helmond – Vakantie dicht bij huis - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Helmond – Vakantie dicht bij huis - EuroRelais

Vakantiehuis Helmond – Vakantie dicht bij huis

Helmond
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Helmond

Chalet Helmond
1 nov. - 8 nov.
-55%
€250
€112 per nacht
Chalet ∙ 8 gasten ∙ 3 slaapkamers
Helmond, Noord-Brabant, Nederland
Details
G&G Accommodaties BV
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Bekijk alle deals

Wanneer u er graag een keer lekker op uit wilt gaan in eigen land, dan is Helmond een mooie uitvalsbasis. Deze vijfde grootste stad van Noord-Brabant dichtbij Eindhoven en Valkenswaard heeft een hoop te bieden. Er is van alles te zien op cultureel gebied, maar ook voor natuurliefhebbers is dit een plaats om naartoe te gaan. Vanuit een vakantiehuis in Helmond kunt u deze prachtige regio op de fiets of lopend bekijken.

Bezienswaardigheden in Helmond

In en rondom uw vakantiewoning in Helmond zijn er tal van interessante bezienswaardigheden. Het meest in het oog springende bouwwerk is het veertiende-eeuwse kasteel in het centrum. In het kasteel Helmond bevindt zich ook een groot deel van het gemeentemuseum Helmond. In dit museum kunt u kennis maken met de rijke geschiedenis van Helmond. Ook zijn hier verschillende wisselende exposities te zien. De monumentale Onze-Lieve-Vrouwekerk van Helmond uit 1928 is een andere bezienswaardigheid die zeer de moeite waard is.

Vanuit uw vakantiewoning in Helmond bent u zo in het centrum. Er zijn tal van gezellige winkels, restaurants en cafés te vinden aan de Elzaspassage, op de Markt en de Veestraat. Wanneer u geen zin heeft om te koken in uw vakantiehuis in Helmond, kunt u genieten van de lokale keuken. Voor elke smaak is er een restaurant of eetcafé te vinden.

Voor wandelaars zijn er tal van leuke routes in de buurt van uw vakantiehuis in Helmond. In de vele parken en bossen rondom Helmond kunt u uw hond meenemen en tot rust komen. Ook zijn er tal van fietsroutes mogelijk. Helmond is een plaats met vele mogelijkheden voor een leuke vakantie.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag