Vakantiehuis Oss – Vakantie in Noord-Brabant - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Oss – Vakantie in Noord-Brabant - EuroRelais

Vakantiehuis Oss – Vakantie in Noord-Brabant

Oss
Om het even wanneer
Gasten
Oss
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Oss

Boot Oss
28 sep. - 5 okt.
-20%
€115
€92 per nacht
Boot 85 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Oss, Noord-Brabant, Nederland
Begin met boeken
Villa Oss
15 apr. - 22 apr.
-62%
€593
€224 per nacht
Villa 150 m² ∙ 10 gasten ∙ 5 slaapkamers
Oss, Noord-Brabant, Nederland
Begin met boeken
Bungalow Oss
22 apr. - 29 apr.
-14%
€81
€69 per nacht
Bungalow 63 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
3.9
"Ruim voldoende" (43 beoordelingen)
Oss, Noord-Brabant, Nederland
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Ook in eigen land kunt u een prettige vakantie beleven. Bijvoorbeeld in het gezellige Oss, gelegen in Noord-Brabant nabij Den Bosch. Oss is een stad met 57.511 inwoners. Vanuit uw vakantiehuis Oss kunt u bijvoorbeeld naar het stadsarchief gaan, om meer weten te komen over de geschiedenis van deze stad. Een andere aanrader is het museum Jan Cunen, een van de belangrijkste Brabantse beeldendekunstmusea. Dit museum is gevestigd in een monumentale fabrikantenvilla die ook de moeite waard is om te bezichtigen. Tijdens uw verblijf in uw vakantiewoning Oss zult u vast merken dat overal in de stad struikelstenen geplaatst zijn. Dit zijn stenen met daarop de namen van bewoners uit Oss die in de Tweede Wereldoorlog gedeporteerd zijn.

Vakantie vieren in Oss

De omgeving van uw vakantiehuis Oss biedt genoeg interessants voor een stadswandeling. Deze voert u langs belangrijke historische panden en ook moderne architectuur. Maar ook buiten de stad kunt u prachtige wandelingen of fietstochtjes maken. Wandelroutes kunt u daarvoor eenvoudig online vinden. Winkelen kan u in een van de winkelcentra en woonboulevards die zich in de binnenstad bevinden. Vlakbij uw vakantiewoning Oss kunt u nog de overblijfselen zien van het Stadskasteel Oss. Dit werd in de veertiende eeuw gebouwd als onderdeel van de verdedigingswerken van de stad. 's Avonds kunt u ontspannen eten in een van de gezellige restaurantjes die de stad rijk is, waarna u eventueel naar bioscoop Utopolis gaat om de nieuwste blockbuster te zien.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag