Mijn voorkeuren
Vakantiehuis Oss – Vakantie in Noord-Brabant - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Oss – Vakantie in Noord-Brabant - EuroRelais

Vakantiehuis Oss – Vakantie in Noord-Brabant

Oss
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Oss

Boot Oss
25 nov. - 2 dec.
-43%
€156
€90 per nacht
Boot ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.5
"Zeer goed" (2 beoordelingen)
Oss, Noord-Brabant, Nederland
Details
Novasol
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Villa Oss
6 nov. - 13 nov.
-58%
€503
€211 per nacht
Villa ∙ 10 gasten ∙ 5 slaapkamers
Oss, Noord-Brabant, Nederland
Details
EuroParcs
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Chalet Oss
13 jan. - 20 jan.
-68%
€205
€66 per nacht
Chalet ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Oss, Noord-Brabant, Nederland
Details
EuroParcs
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Bekijk alle deals

Ook in eigen land kunt u een prettige vakantie beleven. Bijvoorbeeld in het gezellige Oss, gelegen in Noord-Brabant nabij Den Bosch. Oss is een stad met 57.511 inwoners. Vanuit uw vakantiehuis Oss kunt u bijvoorbeeld naar het stadsarchief gaan, om meer weten te komen over de geschiedenis van deze stad. Een andere aanrader is het museum Jan Cunen, een van de belangrijkste Brabantse beeldendekunstmusea. Dit museum is gevestigd in een monumentale fabrikantenvilla die ook de moeite waard is om te bezichtigen. Tijdens uw verblijf in uw vakantiewoning Oss zult u vast merken dat overal in de stad struikelstenen geplaatst zijn. Dit zijn stenen met daarop de namen van bewoners uit Oss die in de Tweede Wereldoorlog gedeporteerd zijn.

Vakantie vieren in Oss

De omgeving van uw vakantiehuis Oss biedt genoeg interessants voor een stadswandeling. Deze voert u langs belangrijke historische panden en ook moderne architectuur. Maar ook buiten de stad kunt u prachtige wandelingen of fietstochtjes maken. Wandelroutes kunt u daarvoor eenvoudig online vinden. Winkelen kan u in een van de winkelcentra en woonboulevards die zich in de binnenstad bevinden. Vlakbij uw vakantiewoning Oss kunt u nog de overblijfselen zien van het Stadskasteel Oss. Dit werd in de veertiende eeuw gebouwd als onderdeel van de verdedigingswerken van de stad. 's Avonds kunt u ontspannen eten in een van de gezellige restaurantjes die de stad rijk is, waarna u eventueel naar bioscoop Utopolis gaat om de nieuwste blockbuster te zien.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag