Vakantiehuis Tilburg – Genieten in het gezellige Brabant - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Tilburg – Genieten in het gezellige Brabant - EuroRelais

Vakantiehuis Tilburg – Genieten in het gezellige Brabant

Tilburg
Om het even wanneer
Gasten
Tilburg
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Tilburg

Maisonnette Tilburg
25 okt. - 1 nov.
-32%
€153
€105 per nacht
Maisonnette 75 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.7
"Zeer goed" (4 beoordelingen)
Tilburg, Noord-Brabant, Nederland
Begin met boeken
Huis Tilburg
16 nov. - 23 nov.
-51%
€169
€83 per nacht
Huis 100 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.7
"Zeer goed" (10 beoordelingen)
Tilburg, Noord-Brabant, Nederland
Begin met boeken
Chalet Tilburg
4 jan. - 11 jan.
-56%
€157
€69 per nacht
Chalet ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.6
"Zeer goed" (7 beoordelingen)
Tilburg, Noord-Brabant, Nederland
Begin met boeken
Bekijk alle deals

In het midden van Noord-Brabant, tussen Breda en Eindhoven, ligt Tilburg, dat bekend staat om zijn muziekopleiding, poppodia en kermis. De stad is vanwege zijn textielindustrie in de 18e eeuw enorm gegroeid. Tegenwoordig heeft Tilburg 190.000 inwoners en is daarmee een van de grootste steden van de provincie. Een vakantiehuis Tilburg biedt u de mogelijkheid de bezienswaardigheden in de stad en in de omgeving op uw gemak te bezoeken.

In en rond Tilburg

In een echte muziekstad als deze kunt u overal om uw vakantiewoning Tilburg theaters en podia vinden. Bijvoorbeeld het MIDI-Theater en het poppodium 013, met zijn drie zalen de grootste poptempel van Zuid-Nederland. Musea kunt u er ook bezoeken. Het Natuurmuseum is leuk voor de gehele familie. De tentoonstellingen gaan over mens, dier en natuur en in de OO-zone kunt u zelf aan de slag gaan als onderzoeker. Wilt u simpelweg even uw vakantiehuis Tilburg uit en een stuk gaan wandelen? Dat kan in het Wandelbos, een groot stadspark dichtbij het station. Bij Kaatsheuvel, onder de rook van Tilburg, ligt het amusementspark De Efteling. Hier kunt u een aangenaam dagje uit van maken.

Kermis

Eenmaal per jaar staat er nabij uw vakantiehuis Tilburg de grootste kermis van België, Nederland en Luxemburg. Er staan tussen 230 en 240 attracties uit zowel het binnenland als het buitenland. Jaarlijks komen hier meer dan 1 miljoen bezoekers. De kermis staat hier 10 dagen en eindigt op de laatste zondag van juli. Wanneer u hier in die tijd op vakantie in Tilburg bent, moet u zeker op een van de themadagen langskomen.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag