Mijn voorkeuren
Vakantiehuis Uden –  Genieten in het oosten van Noord-Brabant - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Uden –  Genieten in het oosten van Noord-Brabant - EuroRelais

Vakantiehuis Uden – Genieten in het oosten van Noord-Brabant

Uden
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Uden

Appartement Uden
26 apr. - 3 mei
-53%
€358
€169 per nacht
Appartement ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Uden, Noord-Brabant, Nederland
Gratis annulering
Details
travelstaytion
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Appartement Uden
26 apr. - 3 mei
-53%
€350
€165 per nacht
Appartement ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
Uden, Noord-Brabant, Nederland
Gratis annulering
Details
travelstaytion
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Villa Uden
5 jan. - 12 jan.
-56%
€641
€285 per nacht
Villa ∙ 12 gasten ∙ 4 slaapkamers
Uden, Noord-Brabant, Nederland
Gratis annulering
Details
travelstaytion
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Bekijk alle deals

Een vakantie in Uden brengt u naar een bijzondere plaats waar heel wat te zien en te doen is. De stad is gelegen in het oostelijk deel van Noord-Brabant, aan de rand van de Peel. In natuurgebied De Maashorst geniet u van de prachtige bossen, stuifduinen en heidevelden. Tijdens een wandeling of fietstocht ziet u misschien wel een van de vele dieren die er leven of ontdekt u een voor u onbekende plantensoort. U kunt ook een uitstapje maken naar andere plaatsen in de buurt, zoals Helmond of Oss.

 

Cultureel genieten

Met een vakantiehuis in Uden wilt u natuurlijk ook de stad zelf ontdekken. Slenter eens door het sfeervolle centrum vol met winkels en restaurants of breng een bezoek aan een van de musea. Hoogtepunt voor veel toeristen is het Museum voor Religieuze Kunst. Dit museum vol met beelden, iconen en schilderijen is gevestigd in een klooster, dat nog altijd bewoond is. Bent u benieuwd naar het vroegere leven in Noord-Brabant? Dan is een vakantiewoning in Uden een mooie gelegenheid om Plattelandsmuseum Duinhove te bekijken. Hier krijgt u een bijzonder kijkje in het plattelandsleven uit de negentiende eeuw.

 

Een vakantie in Uden voor het hele gezin

Een vakantiehuis in Uden is geschikt voor elk type vakantie. Met kleine kinderen kunt u heerlijk dobberen in het zwembad of laat ze dieren aaien in de kinderboerderij. Zijn de kinderen al wat groter, bezoek dan samen de oude Molen van Jetten of kijk 's avonds de nieuwste films in de plaatselijke bioscoop. Maar bij een vakantie in het katholieke zuiden mag een kerkbezichtiging natuurlijk niet ontbreken. Vooral de Kruisherenkapel is zeer de moeite waard. Boekt u een vakantiewoning in Uden dan heeft u een verrassend gevarieerde vakantie!

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag