Vakantiehuis Uden –  Genieten in het oosten van Noord-Brabant - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Uden –  Genieten in het oosten van Noord-Brabant - EuroRelais

Vakantiehuis Uden – Genieten in het oosten van Noord-Brabant

Uden
Om het even wanneer
Gasten
Uden
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 2 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Uden

Chalet Uden
11 okt. - 18 okt.
-22%
€76
€59 per nacht
Chalet 58 m² ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.0
"Goed" (50 beoordelingen)
Uden, Noord-Brabant, Nederland
Gratis annulering
Boek nu
Boerderij Uden
14 mrt. - 21 mrt.
-17%
€253
€212 per nacht
Boerderij 250 m² ∙ 18 gasten ∙ 6 slaapkamers
4.5
"Zeer goed" (294 beoordelingen)
Uden, Noord-Brabant, Nederland
Gratis annulering
Boek nu
Huis Uden
7 apr. - 14 apr.
-18%
€131
€108 per nacht
Huis 95 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.6
"Zeer goed" (439 beoordelingen)
Uden, Noord-Brabant, Nederland
Gratis annulering
Boek nu
Bekijk alle deals

Een vakantie in Uden brengt u naar een bijzondere plaats waar heel wat te zien en te doen is. De stad is gelegen in het oostelijk deel van Noord-Brabant, aan de rand van de Peel. In natuurgebied De Maashorst geniet u van de prachtige bossen, stuifduinen en heidevelden. Tijdens een wandeling of fietstocht ziet u misschien wel een van de vele dieren die er leven of ontdekt u een voor u onbekende plantensoort. U kunt ook een uitstapje maken naar andere plaatsen in de buurt, zoals Helmond of Oss.

 

Cultureel genieten

Met een vakantiehuis in Uden wilt u natuurlijk ook de stad zelf ontdekken. Slenter eens door het sfeervolle centrum vol met winkels en restaurants of breng een bezoek aan een van de musea. Hoogtepunt voor veel toeristen is het Museum voor Religieuze Kunst. Dit museum vol met beelden, iconen en schilderijen is gevestigd in een klooster, dat nog altijd bewoond is. Bent u benieuwd naar het vroegere leven in Noord-Brabant? Dan is een vakantiewoning in Uden een mooie gelegenheid om Plattelandsmuseum Duinhove te bekijken. Hier krijgt u een bijzonder kijkje in het plattelandsleven uit de negentiende eeuw.

 

Een vakantie in Uden voor het hele gezin

Een vakantiehuis in Uden is geschikt voor elk type vakantie. Met kleine kinderen kunt u heerlijk dobberen in het zwembad of laat ze dieren aaien in de kinderboerderij. Zijn de kinderen al wat groter, bezoek dan samen de oude Molen van Jetten of kijk 's avonds de nieuwste films in de plaatselijke bioscoop. Maar bij een vakantie in het katholieke zuiden mag een kerkbezichtiging natuurlijk niet ontbreken. Vooral de Kruisherenkapel is zeer de moeite waard. Boekt u een vakantiewoning in Uden dan heeft u een verrassend gevarieerde vakantie!

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag