Vakantiehuis Valkenswaard – Een veelzijdige vakantie - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Valkenswaard – Een veelzijdige vakantie - EuroRelais

Vakantiehuis Valkenswaard – Een veelzijdige vakantie

Valkenswaard
Om het even wanneer
Gasten
Valkenswaard
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 1 partner
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Valkenswaard

Cottage Valkenswaard
2 dec. - 9 dec.
-23%
€374
€289 per nacht
Cottage 200 m² ∙ 14 gasten ∙ 6 slaapkamers
4.0
"Goed" (93 beoordelingen)
Valkenswaard, Noord-Brabant, Nederland
Gratis annulering
Begin met boeken
Huis Valkenswaard
19 apr. - 26 apr.
-19%
€302
€246 per nacht
Huis 80 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.1
"Goed" (1 beoordeling)
Valkenswaard, Noord-Brabant, Nederland
Begin met boeken
Huis Valkenswaard
23 aug. - 30 aug.
€553 per nacht
Huis 175 m² ∙ 12 gasten ∙ 5 slaapkamers
Valkenswaard, Noord-Brabant, Nederland
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Bent u van plan in Nederland op vakantie te gaan? Valkenswaard is een leuke vakantiebestemming in eigen land, dichtbij Eindhoven en Tilburg. De naam Valkenswaard komt van de plaatselijke valkerij van vroeger. Huur een voordelig vakantiehuis Valkenswaard, want hier valt veel te zien en te beleven.

Vanuit uw vakantiehuis Valkenswaard naar de molens

Valkenswaard heeft rijksmonumenten die goed bewaard gebleven zijn, zoals de korenmolen De Dommel uit de dertiende eeuw. Er zijn ook oude watermolens en kerken te bezichtigen. Bekijk vanuit uw vakantiewoning in Valkenswaard de Venbergse watermolen met een slagrad, de roomskatholieke Sint Nicolaaskerk of de oude valkenierswoning aan de Peperstraat. Maak een cultuurhistorische wandeling onder begeleiding van een gids. Er zijn ook oorlogsmonumenten en archeologische monumenten. De bunker aan de Peperstraat is er daar één van.

Lekker uit eten in Valkenswaard

Tijdens een verblijf in uw vakantiewoning Valkenswaard gaat u gezellig uit eten. Er zijn minstens 13 restaurants in Valkenswaard, waar u culinair kunt genieten van bijvoorbeeld een gratis gerecht uit het "Heide Hapje boekje". Dit is een boekje met voordeelbonnen die u lokaal kunt gebruiken in de horecagelegenheden. Let ook op de evenementen die regelmatig in Valkenswaard georganiseerd worden, vooral op de Markt. Valkenswaard staat bekend om de jaarlijkse bloemencorso in september. De stad heeft een dynamisch uitgaansleven.

Valkenswaard ligt in een prachtige natuuromgeving. U treft bossen, heides en Het Dommeldal, waar de Dommel doorheen stroomt. Dit is een heerlijke omgeving om een vakantiewoning in Valkenswaard te huren en te fietsen, te wandelen of te sporten. Valkenswaard is een fantastische bestemming voor een vakantie in Nederland.

Boek een vakantiehuis in Valkenswaard!

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag