Vakantiehuis Amstelveen – voor iedereen een plezier - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Amstelveen – voor iedereen een plezier - EuroRelais

Vakantiehuis Amstelveen – voor iedereen een plezier

Amstelveen
Om het even wanneer
Gasten
Amstelveen
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 3 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Amstelveen

Caravan Amstelveen
4 jan. - 11 jan.
-64%
€205
€75 per nacht
Caravan 50 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.2
"Goed" (6 beoordelingen)
Amstelveen, Noord-Holland, Nederland
Boek nu
Chalet Amstelveen
4 jan. - 11 jan.
-63%
€171
€64 per nacht
Chalet ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.0
"Goed" (1 beoordeling)
Amstelveen, Noord-Holland, Nederland
Boek nu
Chalet Amstelveen
4 jan. - 11 jan.
-65%
€267
€95 per nacht
Chalet 40 m² ∙ 7 gasten ∙ 4 slaapkamers
Amstelveen, Noord-Holland, Nederland
Boek nu
Bekijk alle deals

Een vakantiewoning Amstelveen is voor jonge stellen, oude stellen en gezinnen een aanrader. Er valt veel te beleven in de plaats die tegen de grens van de Nederlandse hoofdstad Amsterdam aan ligt. Als u kinderen heeft, kunt u ze rustig meenemen naar uw vakantiehuis in Amstelveen, u hoeft niet meer op zoek naar familieleden of babysitters die een weekje op uw kroost moeten oppassen. U kunt met uw kinderen bijvoorbeeld naar de Geitenboerderij de Ridammerhoeve. Midden in het Amserdamse Bos lopen hier rond de honderd melkgeiten en een groot aantal andere dieren zoals kippen, varkens en koeien. Met uw kinderen kunt u hier kijken hoe de geiten worden gemolken en later een stukje geitenkaas of geitenmelk proeven. Voor speciale activiteiten kunt u langs de Speelboerderij Elsenhove gaan, van februari tot en met november worden er bijna iedere zondag activiteiten georganiseerd.

Cultureel erfgoed

Ook voor serieuze volwassene kunnen met een vakantiehuis Amstelveen geen verkeerde keus maken. Een stedentrip naar Amsterdam is zo geregeld, culturele bezienswaardigheden in Amstelveen zelf zijn bovendien het Cobra Museum en het Museum Jan van der Togt, allebei nationaal bekende musea voor moderne kunst. In de stad zijn er bovendien rond de tachtig buitenbeelden, die u lopend of met de fiets kunt bewonderen. Cultuurliefhebbers bezoeken ook graag een van de tentoonstellingen van de Schouwburg of het Poppentheater in Amstelveen. Vanuit uw vakantiewoning Amstelveen is het ook niet ver tot het winkelcentrum Stadshart, waar u bij elk weer bij hartenlust kunt winkelen. Wijnliefhebbers moeten zeker bij de Wijngaarde Amsteltuin langs voor de lekkerste wijn uit Nederland.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag