Mijn voorkeuren
Vakantiehuis Amstelveen – voor iedereen een plezier - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Amstelveen – voor iedereen een plezier - EuroRelais

Vakantiehuis Amstelveen – voor iedereen een plezier

Amstelveen
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Amstelveen

Bungalow Amstelveen
4 nov. - 11 nov.
-32%
€181
€124 per nacht
Bungalow ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Amstelveen, Noord-Holland, Nederland
Gratis annulering
Details
Marinaparcs
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Bungalow Amstelveen
4 nov. - 11 nov.
-25%
€185
€139 per nacht
Bungalow ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
3.8
"Ruim voldoende" (9 beoordelingen)
Amstelveen, Noord-Holland, Nederland
Gratis annulering
Details
Marinaparcs
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Boot Amstelveen
2 dec. - 9 dec.
€295 per nacht
Boot ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.4
"Goed" (3 beoordelingen)
Amstelveen, Noord-Holland, Nederland
Details
Bnbmanager
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Bekijk alle deals

Een vakantiewoning Amstelveen is voor jonge stellen, oude stellen en gezinnen een aanrader. Er valt veel te beleven in de plaats die tegen de grens van de Nederlandse hoofdstad Amsterdam aan ligt. Als u kinderen heeft, kunt u ze rustig meenemen naar uw vakantiehuis in Amstelveen, u hoeft niet meer op zoek naar familieleden of babysitters die een weekje op uw kroost moeten oppassen. U kunt met uw kinderen bijvoorbeeld naar de Geitenboerderij de Ridammerhoeve. Midden in het Amserdamse Bos lopen hier rond de honderd melkgeiten en een groot aantal andere dieren zoals kippen, varkens en koeien. Met uw kinderen kunt u hier kijken hoe de geiten worden gemolken en later een stukje geitenkaas of geitenmelk proeven. Voor speciale activiteiten kunt u langs de Speelboerderij Elsenhove gaan, van februari tot en met november worden er bijna iedere zondag activiteiten georganiseerd.

Cultureel erfgoed

Ook voor serieuze volwassene kunnen met een vakantiehuis Amstelveen geen verkeerde keus maken. Een stedentrip naar Amsterdam is zo geregeld, culturele bezienswaardigheden in Amstelveen zelf zijn bovendien het Cobra Museum en het Museum Jan van der Togt, allebei nationaal bekende musea voor moderne kunst. In de stad zijn er bovendien rond de tachtig buitenbeelden, die u lopend of met de fiets kunt bewonderen. Cultuurliefhebbers bezoeken ook graag een van de tentoonstellingen van de Schouwburg of het Poppentheater in Amstelveen. Vanuit uw vakantiewoning Amstelveen is het ook niet ver tot het winkelcentrum Stadshart, waar u bij elk weer bij hartenlust kunt winkelen. Wijnliefhebbers moeten zeker bij de Wijngaarde Amsteltuin langs voor de lekkerste wijn uit Nederland.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag