Vakantiehuis Den Helder - Vakantie in de Kop van Noord-Holland - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Den Helder - Vakantie in de Kop van Noord-Holland - EuroRelais

Vakantiehuis Den Helder - Vakantie in de Kop van Noord-Holland

Den Helder
Om het even wanneer
Gasten
Den Helder
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Den Helder

Huis Den Helder
26 okt. - 2 nov.
-20%
€176
€142 per nacht
Huis 89 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Den Helder, Noord-Holland, Nederland
Gratis annulering
Boek nu
Villa Den Helder
25 nov. - 2 dec.
-68%
€539
€175 per nacht
Villa 155 m² ∙ 12 gasten ∙ 6 slaapkamers
Den Helder, Noord-Holland, Nederland
Boek nu
Appartement Den Helder
2 nov. - 9 nov.
-26%
€160
€119 per nacht
Appartement 53 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.7
"Zeer goed" (5 beoordelingen)
Den Helder, Noord-Holland, Nederland
Boek nu
Bekijk alle deals

U hoeft niet ver van huis te gaan om het strand op te zoeken. Den Helder ligt bij de Noordzee en heeft een prachtig stuk strand waar u, als het weer tenminste een beetje meewerkt, het net zo comfortabel kan hebben als op een strand in Frankrijk. Maar ook los daarvan is het zeker de moeite waard een vakantiehuis in Den Helder te boeken. De stad biedt genoeg toeristische bezienswaardigheden waardoor u zich niet hoeft te vervelen. Maar u kunt ook in de omgeving op pad gaan. Bezoek bijvoorbeeld een van de andere leuke steden in de buurt die niet al te ver van uw vakantiewoning in Den Helder af liggen, zoals Alkmaar, met zijn traditionele kaasmarkt.

Historische gebouwen

De rode vuurtoren bij Huisduinen zult u makkelijk kunnen herkennen wanneer u in een van de vakantiehuizen in Den Helder zit. Deze wordt ook wel Lange Jaap genoemd en is met 63,45 meter de hoogste gietijzeren toren van Europa. Nabij staat Fort Kijkduin, gebouwd in opdracht van Napoleon. Een opvallend bouwwerk in de stad is de Nieuwe Watertoren. Deze is 40 meter lang en heeft een waterreservoir van 400 m³.

Marinestad

Den Helder is tegenwoordig de thuisbasis van de Koninklijke Marine. De meeste schepen hebben hier hun thuishaven. Er is een speciaal museum over de marine dat u vanuit uw Den Helder vakantiehuis kunt bezoeken, het Marinemuseum. Hier leert u veel over het verleden en heden van de Marine. Bezoek vooral de drie schepen die er liggen, waaronder een onderzeeër.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag