Vakantiehuis Haarlem - cultuur proeven in deze Noord-Hollandse stad - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Haarlem - cultuur proeven in deze Noord-Hollandse stad - EuroRelais

Vakantiehuis Haarlem - cultuur proeven in deze Noord-Hollandse stad

Haarlem
Om het even wanneer
Gasten
Haarlem
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 3 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Haarlem

Huis Haarlem
1 nov. - 8 nov.
-15%
€77
€65 per nacht
Huis 80 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.0
"Goed" (102 beoordelingen)
Haarlem, Noord-Holland, Nederland
Gratis annulering
Boek nu
Accommodatie Haarlem
4 nov. - 11 nov.
€155 per nacht
Accommodatie 50 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
5.0
"Uitstekend" (3 beoordelingen)
Haarlem, Noord-Holland, Nederland
Boek nu
Cottage Haarlem
14 jan. - 21 jan.
-75%
€623
€154 per nacht
Cottage ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Haarlem, Noord-Holland, Nederland
Gratis annulering
Boek nu
Bekijk alle deals

Denkt u eens aan een vakantiehuis in Haarlem. Deze stad in de provincie Noord-Holland was vroeger een belangrijke stad en ontwikkelde zich als schildersstad, waarvan u nog sporen kunt ontdekken. Zo zijn er in verschillende musea werken van Haarlemse schilders te bewonderen. Haarlem wordt steeds meer een toeristische bestemming. Niet alleen mensen uit Nederland, ook internationale bezoekers willen Haarlem graag beter leren kennen. De stad is met zijn historische binnenstad en brede aanbod van restaurants en winkels een geschikte vakantiebestemming. Tijdens een verblijf in een van de vakantiehuizen in Haarlem hebt u de vrijheid te kiezen wat u wilt doen of bezichtigen in de stad. Het is het zeker waard.

Leer Haarlem kennen

Wat betreft kunst en cultuur kunt u goed terecht in een vakantiewoning in Haarlem. Het Frans Hals Museum biedt werken uit de Gouden Eeuw van bijvoorbeeld Frans Hals en Jacob van Ruisdael. Het Tylers Museum is het oudste museum van Nederland; het gebouw stamt uit de achttiende eeuw en is een museum voor kunst en wetenschap. Op het gebied van entertainment hebt u ook de keuze: de Stadsschouwburg Haarlem, de Toneelschuur en andere organisaties bieden allemaal iets op het gebied van muziek, film, dans en toneel. Liefhebbers van historische gebouwen die een Haarlem vakantiehuis hebben geboekt, zullen ook niets te klagen hebben. De historische binnenstad telt veel monumenten. Centraal hier ligt de Grote Markt met de middeleeuwse Sint-Bavokerk. Hierin bevindt zich een orgel waarop enkele beroemde personen gespeeld hebben, onder wie een jonge Mozart. Ook op het plein staat het stadhuis, dat in de veertiende eeuw werd gebouwd op de plek waar eerst een jachtslot stond, maar door brand werd verwoest.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag