Vakantiehuizen en Vakantiewoningen huren bij EuroRelais!

Vakantiehuis Julianadorp – Vakantie in de kop van Holland

Julianadorp
Om het even wanneer
2 gasten
Vergelijk 146 beschikbare accommodaties, gevonden op 8 websites
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Julianadorp

Huis Julianadorp
Huis 60 m²
4 2
Julianadorp, Den Helder, Nederland
4,6 / 4
"Zeer goed"
vanaf €490
voor 1 week
Huis Julianadorp
Huis 130 m²
9 4
Julianadorp, Den Helder, Nederland
5,0 / 5
"Uitstekend"
vanaf €748
voor 1 week
Appartement Julianadorp
Appartement 80 m²
4 2
Julianadorp, Den Helder, Nederland
4,1 / 3
"Goed"
vanaf €553
voor 1 week
Bekijk alle deals

Julianadorp ligt in de kop van Noord-Holland in de gemeente Den Helder. Deze plaats trekt jaarlijks vele toeristen door haar mooie ligging aan zee. U kunt hier heerlijk wandelen in de duinen of golfen op de prachtige golfclub Ooghduyne. Door de diversiteit van deze plaats en haar omgeving is het de moeite waard om een vakantiehuis Julianadorp te huren. Omdat u vlak bij grotere plaatsen in de buurt bent, zijn er een tal van bezienswaardigheden.

Een vakantiewoning Julianadorp biedt mogelijkheden

Vlakbij uw vakantiehuis Julianadorp ligt Den Helder. Hier bevindt zich net nationaal marine- en reddingsmuseum. In de dok van dit museum ligt een onderzeeër die u kunt bekijken. Op een steenworp afstand van uw vakantiewoning Julianadorp ligt het fort Kijkduin. Hier kunt u de geschiedenis van het fort bekijken, maar ook genieten van een zeeaquarium. In Julianadorp zelf kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Er zijn tal van fietsroutes die u op kunt vragen bij het lokale VVV-kantoor.

In Julianadorp zijn een aantal winkels en eetgelegenheden. Hierdoor hoeft u niet ver te reizen voor uw boodschappen en eten. Julianadorp is goed bereikbaar met de auto. Als u met de trein komt, kunt u via Den Helder overstappen op de bus richting Julianadorp. Vanuit Maastricht bent u binnen drie uur in uw vakantiehuis Julianadorp, vanuit Groningen binnen twee uur.

Alle vakantiehuizen in Julianadorp
image-tag