De mooiste vakantiehuizen 
in Marken - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Marken - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Marken

Marken
Om het even wanneer
Gasten
Marken
Om het even wanneer
Gasten
Marken bij Amsterdam was vroeger een eiland in het Markermeer, maar sinds 1975 is met het vasteland verbonden via een dijk, waardoor het nu een schiereiland is. Vakantiehuizen Marken zijn erg geliefd, het voormalige vissersdorp trekt toeristen vanwege de opvallende, kleurrijke klederdracht en de houten huizen op palen. Er zijn verschillende fotostudio's waar u een foto in traditionele Nederlandse klederdracht kunt laten maken.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Marken

Huis Marken
22 nov. - 29 nov.
-18%
€84
€69 per nacht
Huis 90 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.1
"Goed" (111 beoordelingen)
Marken, Waterland, Nederland
Gratis annulering
Boek nu
Huis Marken
22 nov. - 29 nov.
-18%
€103
€84 per nacht
Huis 92 m² ∙ 7 gasten ∙ 3 slaapkamers
3.5
"Ruim voldoende" (25 beoordelingen)
Marken, Waterland, Nederland
Gratis annulering
Boek nu
Bungalow Marken
29 nov. - 6 dec.
-63%
€238
€89 per nacht
Bungalow 79 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Marken, Waterland, Nederland
Boek nu
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Marken

Als u geen eigen fiets hebt meegenomen naar uw vakantiehuis Marken, is het mogelijk op het schiereiland een fiets te huren. U kunt over de dijk rond het hele schiereiland fietsen, zo komt u bijvoorbeeld langs de vuurtoren fietsen en hier zelfs een pauze maken om in het water te springen.
Ook zonder fiets is het natuurlijk mogelijk het eiland te verkennen. Het eiland is minder dan drie kilometer breed, een wandeltocht rond het eiland duurt slechts twee uur. Als u uw wandeltocht bij de haven in het centrum begint en eindigt, kunt u daarna met de boot naar Volendam of de bezienswaardigheden in het centrum van Marken bekijken. Met een vakantiehuis Marken zijn onder anderen het Marker Museum en de Nederlands Hervormde Kerk bezienswaardig.

Een vakantiewoning Marken is altijd eenvoudig te bereiken

Wie tijdens de zomervakantie geen tijd heeft, hoeft niet afstand te doen van een uitstapje naar Marken. Vanuit Den Haag bent u binnen anderhalf uur met de auto op het Schiereiland en vanaf Utrecht kunt u eenvoudig met openbaar vervoer naar Marken reizen. Limburg en Groningen liggen weliswaar verder weg, maar ook vanaf hier duurt de autorit slechts drie uur. De afstand is dus perfect om een weekeinde in een vakantiehuisje Marken door te brengen.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag