Vakantiehuizen en Vakantiewoningen huren bij EuroRelais!

Vakantiehuis Medemblik – Op vakantie in eigen land

Medemblik
Om het even wanneer
2 gasten
Vergelijk 15 beschikbare accommodaties, gevonden op 2 websites
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Medemblik

Appartement Medemblik
Appartement 60 m²
2 1
Medemblik, Noord-Holland, Nederland
4,6 / 4
"Zeer goed"
vanaf €952
voor 1 week
Bekijk alle deals

De stad Medemblik in de gelijknamige gemeente is de oudste stad van West-Friesland. Het grote aantal bezienswaardigheden maken de stad in de buurt van Alkmaar en Den Helder niet alleen aantrekkelijk voor toeristen uit het buitenland, ook de Nederlanders zelf huren graag een vakantiewoning Medemblik om de eigen cultuur beter te leren kennen. Een vakantiehuis Medemblik geeft u bovendien de mogelijkheid meer steden in Noord-Holland te bezoeken, zoals Wieringen of Julianadorp.

Musea in Medemblik

In de gemeente Medemblik zijn er talrijke attracties die u moet meemaken. Er zijn verschillende musea die u tijdens uw verblijf in een vakantiehuisje Medemblik zeker moet bezoeken. In het Bakkerijmuseum worden machines en hulpmiddelen van de bakker tentoon gesteld. Kinderen kunnen in dit museum aan activiteiten deelnemen door bijvoorbeeld zelf koeken te versieren. In het Poldermuseum ziet u hoe vroeger in de polder gewerkt werd. Wie niet alleen in de directe omgeving van zijn vakantiehuis Medemblik wil blijven, heeft met het Museum Stoomtram de mogelijkheid de omliggende dorpen Hoorn en Enkhuizen te zien.

Bezienswaardigheden in Medemblik

Er zijn veel gebouwen in de stad die met een vakantiehuis Medemblik zeker een kijkje waard zijn. Bovenaan deze lijst staat het Kasteel Radboud dat uit de 13e eeuw stamt. De grote of Sint-Bonifaciuskerk uit 1404 staat op de plaats, waar al in 1118 een kerk stond, die echter verbrandde. De molens De Herder en De Hoop malen granen die u ter plaatse kunt kopen. Wat denkt u van heerlijke pannenkoeken in uw vakantiewoning Medemblik met verse meel van de molen? Met de kleintjes kunt u bovendien naar Dierentuin Langoortje gaan. Op deze kinderboerderij kunnen uw kinderen de hele dag met dieren spelen.

Alle vakantiehuizen in Medemblik
image-tag