Vakantiehuis Schoorl – Op vakantie uw eigen land ontdekken - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Schoorl – Op vakantie uw eigen land ontdekken - EuroRelais

Vakantiehuis Schoorl – Op vakantie uw eigen land ontdekken

Schoorl
Om het even wanneer
Gasten
Schoorl
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 6 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Schoorl

Appartement Schoorl
14 mrt. - 21 mrt.
-17%
€115
€96 per nacht
Appartement 60 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.6
"Zeer goed" (63 beoordelingen)
Schoorl, Bergen, Nederland
Gratis annulering
Boek nu
Huis Schoorl
23 nov. - 30 nov.
-29%
€130
€93 per nacht
Huis 40 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.2
"Goed" (17 beoordelingen)
Schoorl, Bergen, Nederland
Gratis annulering
Boek nu
Bungalow Schoorl
13 dec. - 20 dec.
-80%
€343
€70 per nacht
Bungalow 75 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.5
"Zeer goed" (17 beoordelingen)
Schoorl, Bergen, Nederland
Boek nu
Bekijk alle deals

Vakanties in Nederland worden steeds populairder. Dat ziet u ook aan Schoorl, een dorp aan de kust in Noord-Holland. Niet ver van grote steden zoals Amsterdam en Haarlem weg kunt u hier heerlijk van de duinen genieten. Met een vakantiehuis Schoorl hebt u de mogelijkheid met het hele gezin te ontspannen. In het Speelbos Zandspoor kunnen uw kinderen spelen, klimmen en bouwen. Ze zullen daarna wel vol modder zitten! Na een snelle douche in uw vakantiewoning Schoorl is het mogelijk een wandeling langs een aantal historische gebouwen te maken. Wat dacht u van een molentour? Op de Molenweg liggen de Groetermolen en de Korenmolen Kijkduin. De Hagermolen in de Mosterdweg is de laatste molen en licht dichtbij het strand.

Het strand en de duinen van Schoorl

Het strand ligt aan het nationaal park de Schoorlse Duinen en heeft de hoogste Nederlandse duinen. U kunt er vanuit uw vakantiehuisje Schoorl niet met de auto komen, alleen maar op de fiets of lopend. De duinen zijn ook prima geschikt voor mountainbikers, er is een parkour tussen Schoorl en Bergen dat een van de moeilijkste in Nederland is. Als u te voet bent, kunt u in de duinen een van de spannende paden volgen. Laat uw schoenen eens in uw vakantiewoning Schoorl en volg het blote voetenpad!

In de omgeving van Schoorl

Met een vakantiehuis Schoorl kunt u ook korte uitstapjes naar andere steden en dorpen in de buurt maken. Alkmaar is goed met de fiets te bereiken. In de kaasstad kunt u wekelijks verse kaas van de markt kopen. Den Helder bevindt zich helemaal in het Noorden van de provincie en heeft een indrukwekkende rode vuurtoren. Lange Jaap, zoals de toren ook genoemd wordt, is de hoogste gietijzeren vuurtoren van Europa. Vanuit uw vakantiehuisje Schoorl bent u ook snel in Hoorn, waar u met de historische stoomtrein een tocht naar Medemblik kunt maken.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag