Vakantiehuis Wieringen – Uitrusten op een voormalig eiland - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Wieringen – Uitrusten op een voormalig eiland - EuroRelais

Vakantiehuis Wieringen – Uitrusten op een voormalig eiland

Wieringen
Om het even wanneer
Gasten
Wieringen
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 1 partner
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Wieringen

Huis Wieringen
1 nov. - 8 nov.
-15%
€87
€74 per nacht
Huis 95 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Wieringen, Hollands Kroon, Nederland
Boek nu
Huis Wieringen
8 nov. - 15 nov.
-15%
€111
€94 per nacht
Huis 95 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Wieringen, Hollands Kroon, Nederland
Boek nu
Vakantiepark Wieringen
2 sep. - 9 sep.
-40%
€131
€79 per nacht
Vakantiepark 40 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.0
"Goed" (2 beoordelingen)
Wieringen, Hollands Kroon, Nederland
Boek nu
Bekijk alle deals

Helemaal in het noorden van Noord Holland ligt Wieringen. Het dorpje was tot 1924 nog een eiland, maar is sindsdien bij het vaste land betrokken door de bouw van de Amsteldiepdijk, ook wel 'de kleine Afsluitdijk' genoemd. Een bezoek aan Wieringen, betekent echter nog altijd dat u 'op' Wieringen verblijft. Het dorp ligt uiteraard aan de zee en u treft ook vakantiewoning Wieringen aan. De sfeer in Wieringen geeft u nog wel dat eilandgevoel; Overal waar u kijkt is water en overal waar u kijkt vliegen vogels. Het dorpje ligt bovendien ook aan het Amstelmeer. Hier is het goed vertoeven, met een fraai uitzicht over dit meer vanuit uw vakantiehuis Wieringen.

In Wieringen is een drietal musea te bezoeken. Er zijn Vikingen geweest op Wieringen en het Vikingmuseum behandelt dit onderwerp. Bovendien is er ook een eilandmuseum, die u meeneemt naar de tijd van vóór 1924. Het Allerhandemuseum behandelt voorts landbouwwerktuigen en andere oude voorwerpen die de oude Wieringer inwoners hebben gebruikt. Vanuit uw vakantiehuis Wieringen zit u dichtbij de Afsluitdijk en daarmee de IJsselmeer en de Waddenzee. Met een vakantiewoning Wieringen verblijft u in het verre noorden van Noord Holland en zijn Den Helder, waarvandaan u ook Texel per boot kunt bereiken, en Alkmaar in de buurt.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag