Vakantiehuis Zaandam - een gezellige stad in Noord-Holland - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Zaandam - een gezellige stad in Noord-Holland - EuroRelais

Vakantiehuis Zaandam - een gezellige stad in Noord-Holland

Zaandam
Om het even wanneer
Gasten
Zaandam
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Zaandam

Chalet Zaandam
4 jan. - 11 jan.
-62%
€331
€127 per nacht
Chalet ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Zaandam, Zaanstad, Nederland
Boek nu
Chalet Zaandam
3 jan. - 10 jan.
-62%
€302
€115 per nacht
Chalet ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.5
"Zeer goed" (2 beoordelingen)
Zaandam, Zaanstad, Nederland
Boek nu
Chalet Zaandam
2 jan. - 9 jan.
-62%
€316
€120 per nacht
Chalet ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.0
"Goed" (1 beoordeling)
Zaandam, Zaanstad, Nederland
Boek nu
Bekijk alle deals

Zaandam is met circa 72.000 inwoners de grootste stad binnen de gemeente Zaanstad in Noord-Holland. U zult het misschien niet verwachten, maar de stad bevat een aantal leuke bezienswaardigheden, waardoor het boeken van een vakantiehuis in Zaandam de moeite waard is. De stad ligt aan de rivier de Zaan en niet al te ver van Purmerend en de vissersplaats Volendam. Met de trein bent u bovendien binnen enkele minuten in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam en andere omliggende steden zoals Amstelveen.

Bezienswaardigheden

Tijdens uw verblijf in een vakantiewoning in Zaandam is er een aantal leuke toeristische bezienswaardigheden die u kunt bezoeken. Bijvoorbeeld het Zaans Museum. Een onderdeel hiervan is het Tsaar Peterhuisje, waar de Russische tsaar in 1697 enige tijd verbleef. Als u goed kijkt, ziet u misschien zijn handtekening ergens in het huisje gekerfd staan. Een historische molen uit de 18e eeuw kunt u ook in de omgeving van uw vakantiehuis in Zaandam vinden. Deze heet De Held Jozua en u kunt deze bezoeken. In de schuren is een restaurant gevestigd waar u kunt genieten van een lekkere maaltijd. Met mooi weer kunt u heerlijk pauze houden in een van de parken die zich in Zaandam bevinden. Het Volkspark is de oudste en werd in 1890 geopend. Voor kinderen is het Darwinpark met een kinderboerderij en speeltuin geschikt. Een aantal kunstwerken kunt u ook in dit park vinden.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag