De mooiste vakantiehuizen 
in Overijssel - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Overijssel - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Overijssel

Overijssel
Om het even wanneer
Gasten
Overijssel
Om het even wanneer
Gasten
Boekt u een vakantiehuis in Overijssel, dan boekt u een huisje in de Tuin van Nederland. In Overijssel wisselen verschillende soorten natuur elkaar af. Van de Sallandse heuvelrug tot het boerenland van Twente tot het Moerasgeboed van de Weeribben. Dorpjes en steden in OverijsselZwolle is de hoofdstad van de provincie Overijssel en een leuke stad om te bezoeken vanuit uw vakantiehuis Overijssel. De binnenstad van Zwolle heeft een beschermd stadsgezicht.

Populaire regio's en steden in Overijssel

Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Overijssel

Chalet Kampen
16 nov. - 23 nov.
-50%
€187
€93 per nacht
Chalet 70 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.3
"Goed" (42 beoordelingen)
Kampen, Overijssel, Nederland
Boek nu
Huis Kampen
9 nov. - 16 nov.
-50%
€135
€68 per nacht
Huis 30 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Kampen, Overijssel, Nederland
Boek nu
Chalet Kampen
9 nov. - 16 nov.
-50%
€144
€72 per nacht
Chalet 48 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
3.9
"Ruim voldoende" (16 beoordelingen)
Kampen, Overijssel, Nederland
Boek nu
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Overijssel

Iets buiten de stad vindt u Landgoed Anningahoef, een prachtig park van 5 hectare, waar u ook fraaie beeldhouwkunst kunt bewonderen. Een andere leuke stad in Overijssel is de studentenstad Enschede. Deze stad kent naast een mooi centrum ook een levendig uitgaansleven. Het Overijsselse plaatsje Giethoorn staat ook wel bekend als ‘het Venetië van Nederland’ door zijn bruggetjes, punters en waterwegen.

Wandelen en fietsen in Overijssel

Wie van wandelen en fietsen houdt is in Overijssel aan het juist adres. Een vakantiehuis Overijssel is een mooi uitgangspunt voor bijvoorbeeld een wandelvakantie. Overijssel kent speciaal voor wandel- en fietsliefhebbers toeristische overstappunten vanuit waar u prachtige tochten kunt gaan maken. Ook kunt u een van de vele kastelen, landhuizen en boerenhoeves van de provincie gaan verkennen. Overijssel heeft namelijk een rijke geschiedenis.

Op vakantie naar Overijssel

Waarom zou u voor een fijne vakantie helemaal naar Frankrijk of Italie moeten reizen als er in ons eigen Nederland zoveel moois te zien is. Een vakantiehuis Overijssel is een geweldige bestemming en bovendien lekker dicht bij huis. Een vakantie in eigen land is bovendien ideaal wanneer u met kinderen reist of bijvoorbeeld graag de hond mee wil nemen. Met de kinderen kunt u een lekker dagje gaan genieten in attractiepark Slagharen. Ze zullen zich er eindeloos vermaken. Kijk verder op onze website, want ook voor u is er een leuk vakantiehuis in Overijssel. U kunt bij ons ook terecht op diverse vakantieparken in Overijssel. Onze vakantieparken liggen in de mooie natuur en u geniet er volop van rust en privacy.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag