Vakantiehuis Beuningen - rust uit en ontspan in dit kleine dorpje - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Beuningen - rust uit en ontspan in dit kleine dorpje - EuroRelais

Vakantiehuis Beuningen - rust uit en ontspan in dit kleine dorpje

Beuningen
Om het even wanneer
Gasten
Beuningen
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Beuningen

Huis Beuningen
14 okt. - 21 okt.
-17%
€114
€94 per nacht
Huis 65 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.7
"Zeer goed" (100 beoordelingen)
Beuningen, Losser, Nederland
Gratis annulering
Begin met boeken
Huis Beuningen
2 nov. - 9 nov.
€149 per nacht
Huis 86 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.0
"Goed" (1 beoordeling)
Beuningen, Losser, Nederland
Begin met boeken
Huis Beuningen
4 nov. - 11 nov.
-65%
€268
€95 per nacht
Huis 110 m² ∙ 8 gasten ∙ 4 slaapkamers
Beuningen, Losser, Nederland
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Wie een vakantiehuis in Beuningen huurt, is ervan verzekerd dat de woning omgeven is door de fraaie natuur van het Overijsselse landschap. Met amper 1.000 inwoners zal het u duidelijk zijn dat u er tevens volop rust en ruimte kunt verwachten. Mocht de omgeving u bekend voorkomen tijdens uw verblijf in uw vakantiewoning in Beuningen, dan heeft u waarschijnlijk een aantal jaren geleden de Twentse tv-serie 'Van Jonge Leu en Oale Groond' op een regionale zender gezien. Veel van de scenes uit deze serie zijn namelijk in Beuningen opgenomen.

Gevarieerd landschap vol natuurlijke verrassingen

Vanzelfsprekend blijft u tijdens uw verblijf niet doorlopend in uw vakantiehuis in Beuningen zitten. Als u de omgeving te voet of op de fiets gaat verkennen, stuit u al snel op het riviertje de Dinkel, dat door het landschap slingert. Daarnaast is de omgeving rijk aan zandverstuivingen. Het dorp ligt op een steenworp afstand van de Duitse grens, zodat ook een buitenlands uitstapje tot de mogelijkheden behoort. Maar u kunt ook in eigen land blijven en het nabijgelegen Oldenzaal bezoeken.

Een toeristisch uitstapje naar Losser

Uw vakantiehuis in Beuningen ligt nabij de gemeente Losser. In de gelijknamige hoofdplaats van deze gemeente kun je onder andere de historische Steenfabriek De Werklust en de Martinustoren gaan bekijken. In het plaatselijke Smokkelmuseum wordt gedetailleerd uitgelegd welke handigheidjes de lokale bevolking gebruikte om goederen illegaal de grens over te krijgen.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag