Mijn voorkeuren
Vakantiehuis Beuningen - rust uit en ontspan in dit kleine dorpje - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Beuningen - rust uit en ontspan in dit kleine dorpje - EuroRelais

Vakantiehuis Beuningen - rust uit en ontspan in dit kleine dorpje

Beuningen
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Beuningen

Appartement Beuningen
3 feb. - 10 feb.
€227 per nacht
Appartement ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
Beuningen, Losser, Nederland
Gratis annulering
Details
travelstaytion
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Accommodatie Beuningen
23 feb. - 1 mrt.
€121 per nacht
Accommodatie ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.5
"Zeer goed" (4 beoordelingen)
Beuningen, Losser, Nederland
Details
HomeToGo
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Bekijk alle deals

Wie een vakantiehuis in Beuningen huurt, is ervan verzekerd dat de woning omgeven is door de fraaie natuur van het Overijsselse landschap. Met amper 1.000 inwoners zal het u duidelijk zijn dat u er tevens volop rust en ruimte kunt verwachten. Mocht de omgeving u bekend voorkomen tijdens uw verblijf in uw vakantiewoning in Beuningen, dan heeft u waarschijnlijk een aantal jaren geleden de Twentse tv-serie 'Van Jonge Leu en Oale Groond' op een regionale zender gezien. Veel van de scenes uit deze serie zijn namelijk in Beuningen opgenomen.

Gevarieerd landschap vol natuurlijke verrassingen

Vanzelfsprekend blijft u tijdens uw verblijf niet doorlopend in uw vakantiehuis in Beuningen zitten. Als u de omgeving te voet of op de fiets gaat verkennen, stuit u al snel op het riviertje de Dinkel, dat door het landschap slingert. Daarnaast is de omgeving rijk aan zandverstuivingen. Het dorp ligt op een steenworp afstand van de Duitse grens, zodat ook een buitenlands uitstapje tot de mogelijkheden behoort. Maar u kunt ook in eigen land blijven en het nabijgelegen Oldenzaal bezoeken.

Een toeristisch uitstapje naar Losser

Uw vakantiehuis in Beuningen ligt nabij de gemeente Losser. In de gelijknamige hoofdplaats van deze gemeente kun je onder andere de historische Steenfabriek De Werklust en de Martinustoren gaan bekijken. In het plaatselijke Smokkelmuseum wordt gedetailleerd uitgelegd welke handigheidjes de lokale bevolking gebruikte om goederen illegaal de grens over te krijgen.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag