Vakantiehuis Denekamp - ontspannen en genieten in Twente - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Denekamp - ontspannen en genieten in Twente - EuroRelais

Vakantiehuis Denekamp - ontspannen en genieten in Twente

Denekamp
Om het even wanneer
Gasten
Denekamp
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Denekamp

Huis Denekamp
3 jan. - 10 jan.
-18%
€845
€690 per nacht
Huis 650 m² ∙ 30 gasten ∙ 13 slaapkamers
Denekamp, Dinkelland, Nederland
Gratis annulering
Begin met boeken
Huis Denekamp
1 jun. - 8 jun.
€149 per nacht
Huis 86 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.0
"Goed" (1 beoordeling)
Denekamp, Dinkelland, Nederland
Begin met boeken
Villa Denekamp
19 apr. - 26 apr.
-17%
€57
€47 per nacht
Villa 98 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
3.9
"Ruim voldoende" (33 beoordelingen)
Denekamp, Dinkelland, Nederland
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Diep in Twente, vlak bij de Duitse grens ligt het kleine plaatsje Denekamp. In dit charmante dorp geniet u van een rustgevende sfeer en het typisch Twentse landschap. Van oorsprong leefden de inwoners op inkomsten uit de landbouw. Tegenwoordig staat een vakantiehuis in Denekamp in een modern dorp met alle benodigde voorzieningen.

Beleef de Twentse natuur

Met een vakantiewoning in Denekamp heeft u een mooie gelegenheid om Wonderryck Twente te bezoeken. Dit natuurhistorisch museum werd in 1911 opgericht en was het eerste in Nederland dat publiek toegankelijk werd. Hier leert u naar de natuur kijken zoals u dat nog nooit heeft gedaan. Nabij uw vakantiehuis in Denekamp ligt ook landgoed Singraven. Op dit terrein kunt u de oude watermolen bekijken. Tijdens een rondleiding hoort u alles over de molen en zijn rijke geschiedenis. Fiets naar Beuningen, een van de andere dorpen in de omgeving, en geniet ondertussen van de natuur.

Ontdek de oude tradities

Verblijft u in een vakantiewoning in Denekamp dan is er niets leuker dan mee te gaan met de oude tradities. Zo kunt u in de omgeving klootschieten, waarbij u met een verzwaarde kogel in zo weinig mogelijk worpen een route aflegt. In het winterseizoen maakt u misschien wel kennis met de traditionele midwinterhoornblazers. Het geluid van de donkere tonen vergeet u nooit meer!

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag