Vakantiehuizen en Vakantiewoningen huren bij EuroRelais!

Vakantiehuis Deventer – Vakantie in de gastvrije Hanzestad

Deventer
Om het even wanneer
2 gasten
Vergelijk 15 beschikbare accommodaties, gevonden op 1 website
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Deventer

Huis Deventer
Gratis annulering
Huis 35 m²
14 7
Deventer, Overijssel, Nederland
4,6 / 4
"Zeer goed"
vanaf €2.893
voor 1 week
Bekijk alle deals

Wie niet te ver op vakantie wil, kan overwegen een vakantiehuis in Deventer te huren. Deze oude Hanzestad ligt in het oosten van het land, in de provincie Overijssel. Deventer heeft 98.510 inwoners en is gelegen aan de rivier de Ijssel.. De stad is ook samen met onder andere Nijmegen een van de oudste steden van Nederland. Genoeg historische gebouwen om te bekijken dus.

Bezienswaardigheden

Deventer heeft twee bekende musea. Het eerste museum is het Historisch Museum, dat in de Waag gevestigd is. Het Speelgoedmuseum is gevestigd in een van de historische panden in de binnenstad. Hier worden regelmatig activiteiten voor kinderen georganiseerd. Nabij uw vakantiewoning Deventer staat de bekendste kerk van de stad: de Lebuïnuskerk. In de zomermaanden kunt u via de 220 treden naar boven klimmen en genieten van het uitzicht over de stad. Ook kunt u wandelen in een van de stadsparken. Het Worpplatsoen is het oudste standswandelpark van Nederland. Deventer kent ook een aantal karakteristieke evenementen. Een daarvan is de Deventer Boekenmarkt. De Deventer Boekenmarkt vindt jaarlijks plaats in het centrum en is de grootste boekenmarkt van Europa.

Voor een avondje uit kunt u naar het Burgerweeshuis gaan. Elke woensdagavond kunt u gratis naar een van de optredens gaan. Verder zijn er in het centrum ook nog vele uitgaansgelegenheden. Als u terugkeert naar uw vakantiehuis Deventer kunt u nog even genieten van een Deventer Koek. De stad wordt ook wel Koekstad genoemd, vanwege deze lekkernij.

Alle vakantiehuizen in Deventer
image-tag