Vakantiehuizen en Vakantiewoningen huren bij EuroRelais!

Vakantiehuis Enschede – Natuur en cultuur in het oosten

Enschede
Om het even wanneer
2 gasten
Vergelijk 24 beschikbare accommodaties, gevonden op 5 websites
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Enschede

Accommodatie Enschede
Accommodatie 43 m²
2 1
Enschede, Overijssel, Nederland
vanaf €519
voor 1 week
Accommodatie Enschede
Accommodatie
4 2
Enschede, Overijssel, Nederland
vanaf €501
voor 1 week
Accommodatie Enschede
Accommodatie
4 2
Enschede, Overijssel, Nederland
vanaf €526
voor 1 week
Bekijk alle deals

Wanneer u een vakantie in eigen land wilt houden, denkt u misschien niet meteen aan Enschede, in de provincie Overijssel. Toch kunt u overwegen een vakantiehuis Enschede te boeken, want deze stad heeft vele culturele activiteiten te bieden, en ook voor kinderen is er van alles te doen.

Enschede is met 158.004 inwoners de grootste stad van Overijssel. Ook ligt de stad in de regio Twente, waartoe ook andere steden in de provincie als Almelo en Hengelo behoren. Enschede ligt ook niet ver van de grens met Duitsland.

Bezienswaardigheden

U kunt vanuit uw vakantiehuis Enschede beginnen in het centrum, waar u de Grote Kerk op de Oude Markt van binnen kunt bewonderen. Ook gelegen aan de Oude Markt is de rooms-katholieke Jacobuskerk, gebouwd in 1927. Dit plein is ook het middelpunt van het uitgaansleven in Enschede. Hier kunt u ook overdag gezelig wat drinken. Kunstliefhebbers kunnen naar het Rijksmuseum Twente gaan, een museum voor oude en moderne kunst. Het gebouw raakte in 2000 ernstig beschadigd bij de Vuurwerkramp. Het duurde twee jaar voordat het weer helemaal hersteld was.

Activiteiten

Wanneer u met uw gezin in een vakantiewoning in Enschede zit, kunt u met ze naar Kinderboerderij De Wesseler gaan. Deze boerderij ligt in het zuiden van de stad. Hier staan ook speeltoestellen, waar de kinderen hun energie kwijt kunnen. Wilt u samen met uw partner een gezellig wandeltochtje maken? Ga dan naar het landgoed Groot Brunnink. Hier mag u vrij wandelen, behalve natuurlijk op de erven van de boerderijen.

Alle vakantiehuizen in Enschede
image-tag