Vakantiehuizen en Vakantiewoningen huren bij EuroRelais!

Vakantiehuisje Giethoorn – Op kracht komen in eigen land

Giethoorn
Om het even wanneer
2 gasten
Vergelijk 21 beschikbare accommodaties, gevonden op 2 websites
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Giethoorn

Cottage Giethoorn
Cottage 54 m²
6 1
Giethoorn, Steenwijkerland, Nederland
5,0 / 5
"Uitstekend"
vanaf €301
voor 1 week
Accommodatie Giethoorn
Accommodatie 126 m²
12 1
Giethoorn, Steenwijkerland, Nederland
5,0 / 5
"Uitstekend"
vanaf €1.106
voor 1 week
Accommodatie Giethoorn
Accommodatie 36 m²
4 1
Giethoorn, Steenwijkerland, Nederland
5,0 / 5
"Uitstekend"
vanaf €315
voor 1 week
Bekijk alle deals

Nederland staat bekend om zijn molens, klompen en kaas. Daarom is ons landje zo aantrekkelijk voor buitenlandse toeristen, maar waarom gaat u er niet eens zelf op uit in Nederland? Met een vakantiehuis Giethoorn komt u meer te weten over 'Hollands Venetië' en beleeft u een onvergetelijke vakantie. De stad aan de grens van Drenthe en Flevoland biedt vooral families met kleine kinderen prima mogelijkheden voor een rustige vakantie, omdat lange autoritten of vervelende vliegreizen niet nodig zijn. Vanaf Utrecht en Groningen duurt de autotocht niet eens anderhalf uur!

Zien in Giethoorn

Vanaf uw vakantiewoning Giethoorn kunt u de drie poldermolens Noord, Zuid en Molengat bekijken. De Tjaskers hebben houten roeden en zijn gemeentelijke monumenten. Er zijn verschillende musea die u tijdens uw verblijf in een vakantiewoning Giethoorn kunt bezoeken, bijvoorbeeld de Museumboerderij 't Olde Maat Uus, het museum De Oude Aarde waar edelstenen en mineralen worden tentoongesteld en het automuseum Histomobil, waar de collectie uit auto's en andere vervoersmiddelen bestaat.

Beleven in Giethoorn

Er valt nog meer te doen met een vakantiehuis Giethoorn. Er zijn bijvoorbeeld verschillende wandelroutes door de stad en door het nationaal park Weerribben-Wieden dat in het noorden van de stad ligt. In de winter mag u in dit nationaal park schaatsen als er genoeg ijs ligt. In de zomer zijn er andere activiteiten zoals Stand Up Paddleboarding, kanoën en kajakken. In het zuiden zijn er zwemstranden waar u in de Beulakerwijde mag zwemmen voordat u terug gaat naar uw vakantiehuis Giethoorn.

Alle vakantiehuizen in Giethoorn
image-tag