Vakantiehuizen en Vakantiewoningen huren bij EuroRelais!

Vakantiehuis Oldenzaal - uitrusten in het oosten

Oldenzaal
Om het even wanneer
2 gasten
Vergelijk 15 beschikbare accommodaties, gevonden op 3 websites
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Oldenzaal

Huis Oldenzaal
Huis 65 m²
2 1
Oldenzaal, Overijssel, Nederland
vanaf €320
voor 1 week
Bekijk alle deals

Wanneer u aan Oldenzaal denkt, kunt u natuurlijk niet om kunst, cultuur, mooie natuur en lekker genieten heen. Reden genoeg voor u om eens een vakantiehuis in Oldenzaal of daar in de directe omgeving te huren. Of u nu met uw gezin naar een vakantiewoning in Oldenzaal gaat of in gezelschap van vrienden of familie, u zult versteld staan van de vele mogelijkheden. Struin rond door het oude centrum van deze stad die al in 1049 marktrechten kreeg, en beklim de 800 jaar oude zandstenen St Plechelmus Toren. Het carillon dat u boven in de toren kunt vinden zal uw oren versteld doen staan. Hierin bevindt zich namelijk de grootste klokkenkamer van zijn soort van Europa. Deze telt maar liefst 46 klokken.

Wat heeft Oldenzaal te bieden?

Gaat u naar een vakantiewoning in Oldenzaal met kunstliefhebbers, dan kunt u uw hart ophalen bij de vele musea en kunstgalerieën die er in Oldenzaal en directe omgeving te vinden zijn. Neemt u eens een kijkje in museum het Palthehuis, waarin u kunt zien hoe er in de 1e eeuw gewoond werd. In de bovenzaal van het museum heeft u de gelegenheid om uitgebreid kennis te maken met de rijke geschiedenis van Oldenzaal. Na een dagje struinen kunt u heerlijk genieten in een van de vele gezellige restaurantjes.

Wanneer u even uw vakantiehuis in Oldenzaal uit wilt, bezoek dan eens een dorp in de buurt, bijvoorbeeld Denekamp. Het natuurhistorisch museum hier is een aanrader. Wanneer u van wandelen houdt , brengt u dan eens een bezoekje aan recreatiepark Het Hulsbeek dat met zijn natuur en water voor elk wat wils biedt. U vindt er niet alleen een schaapskudde, maar ook het Outdoor Challenge Park, waar u gegarandeerd een onvergetelijke dag zult beleven.

Alle vakantiehuizen in Oldenzaal
image-tag