Vakantiehuis Zwolle - de hoofdstad van Overijssel - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Zwolle - de hoofdstad van Overijssel - EuroRelais

Vakantiehuis Zwolle - de hoofdstad van Overijssel

Zwolle
Om het even wanneer
Gasten
Zwolle
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Zwolle

Huis Zwolle
16 nov. - 23 nov.
-25%
€147
€110 per nacht
Huis 48 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
5.0
"Uitstekend" (4 beoordelingen)
Zwolle, Overijssel, Nederland
Gratis annulering
Boek nu
Camping Zwolle
16 nov. - 23 nov.
-20%
€72
€58 per nacht
Camping 60 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Zwolle, Overijssel, Nederland
Boek nu
Huis Zwolle
14 sep. - 21 sep.
-28%
€135
€96 per nacht
Huis 44 m² ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.1
"Goed" (3 beoordelingen)
Zwolle, Overijssel, Nederland
Gratis annulering
Boek nu
Bekijk alle deals

Voor een vakantie in eigen land kunt u een vakantiewoning in Zwolle boeken. Zwolle is de hoofdstad van de provincie Overijssel en heeft 123.000 inwoners. In het verleden was Zwolle een Hanzestad. De sporen uit het verleden kunt u terugzien als u uit uw vakantiehuis in Zwolle stapt en door de straten loopt.

Zwolle verkennen

De binnenstad van Zwolle is beschermd stadsgezicht. Er zijn veel historische gebouwen en rijksmonumenten te vinden. Met een verblijf in een van onze vakantiehuizen in Zwolle kunt u zelf bepalen wat u wilt zien. Een bekend bouwwerk dat van veraf te zien is, is de Peperbus. Deze kerk is te beklimmen tot de eerste omgang. Dan heeft u van 51 meter hoogte een goed uitzicht over de stad. In de omgeving van uw vakantiehuis in Zwolle vindt u ook nog twee oude molens, de stelling-oliemolen De Passiebloem en de korenmolen Windesheimer uit 1747. De stad beschikt verder over 33 parken. Neem dus vooral uw hond mee naar een vakantiewoning in Zwolle; er zijn genoeg geschikte plekken om hem uit te laten. Voor een stukje cultuur kunt u ook in Zwolle terecht. Het Stedelijk Museum heeft schilderen van de meesters uit de zeventiende eeuw en museum De Fundatie is een museum voor beeldende kunst. 's Avonds, voordat u naar uw vakantiehuis in Zwolle terugkeert, kunt u een voorstelling bekijken in een van de theaters van de stad, De Spiegel of Odeon.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag