Vakantiehuizen Amersfoort - EuroRelais base64Hash Vakantiehuizen Amersfoort - EuroRelais

Vakantiehuizen Amersfoort

Amersfoort
Om het even wanneer
Gasten
Amersfoort
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 3 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Amersfoort

Chalet Amersfoort
23 nov. - 30 nov.
-31%
€152
€105 per nacht
Chalet ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
5.0
"Uitstekend" (1 beoordeling)
Amersfoort, Utrecht, Nederland
Begin met boeken
Huis Amersfoort
4 nov. - 11 nov.
-63%
€231
€85 per nacht
Huis 91 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
5.0
"Uitstekend" (1 beoordeling)
Amersfoort, Utrecht, Nederland
Gratis annulering
Begin met boeken
Huis Amersfoort
9 nov. - 16 nov.
-47%
€129
€69 per nacht
Huis 45 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Amersfoort, Utrecht, Nederland
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Amersfoort is gelegen in het midden van Nederland in de provincie Utrecht. De oude stad is een van de grootste monumentensteden van ons land. De eerste vermelding van de stad dateert uit 1028 en heeft betrekking op een boerennederzetting. Nog altijd kunt u in Amersfoort uw hart culturele hart ophalen met prachtige middeleeuwse straatjes, historische gebouwen, grachten en meer. Amersfoort is een stad die sfeer ademt en uitnodigt tot een dagje uit of een weekendje weg samen met uw vrienden, uw partner of uw gezin. Boek een vakantiehuis in (de buurt van) Amersfoort en ga zelf op ontdekkingstocht naar al het moois dat deze oude stad u te bieden heeft.

 

Laat u verrassen door cultureel Amersfoort

Amersfoort telt meer dan 400 rijksmonumenten. De middeleeuwse binnenstad is bijzonder goed bewaard gebleven. Naast het uitgebreide grachtenstelsel wordt het oude deel gekenmerkt door het uitzicht op de Onze Lieve Vrouwetoren, de derde hoogste kerktoren van Nederland. Ga vanuit een vakantiehuisje in Amersfoort ook zeker eens kijken naar de oude Koppelpoort uit 1400. Deze land- en waterpoort ziet er sprookjeachtig uit en was onderdeel van de oude stadsmuur van Amersfoort. Wandel door het oude Amersfoort langs oude panden en grachten. Of ontdek deze stad op de fiets of per bootje over de grachten. Naast cultuur en historie is er in Amersfoort genoeg te doen op gebied van winkelen en er zijn vele gezellige restaurants en barretjes.

 

Maak leuke uitstapjes vanuit een vakantiehuis Amersfoort

De centrale ligging van Amersfoort maakt deze stad het perfecte punt waarvanuit u leuke uitstapjes kunt gaan maken. Ga heerlijk wandelen of fietsen op de Veluwe. Of ga met de kinderen naar het Dolfinarium in Harderwijk of naar Walibi Holland in Biddinghuizen in Flevoland. In het nabijgelegen Zeewolde kunt een heerlijk    dagje aan het strand doorbrengen. Op het strand van Zeewolde is zelfs een apart strand voor honden. Wij wensen u een hele fijne vakantie met een vakantiehuis in Amersfoort.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag