Vakantiehuis Woerden – Uitrusten tussen de grote Steden - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Woerden – Uitrusten tussen de grote Steden - EuroRelais

Vakantiehuis Woerden – Uitrusten tussen de grote Steden

Woerden
Om het even wanneer
Gasten
Woerden
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Woerden

Huis Woerden
4 nov. - 11 nov.
-68%
€212
€69 per nacht
Huis 69 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Woerden, Utrecht, Nederland
Gratis annulering
Begin met boeken
Huis Woerden
29 jul. - 5 aug.
€180 per nacht
Huis 79 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
5.0
"Uitstekend" (1 beoordeling)
Woerden, Utrecht, Nederland
Gratis annulering
Begin met boeken
Huis Woerden
7 jun. - 14 jun.
-13%
€204
€178 per nacht
Huis 60 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Woerden, Utrecht, Nederland
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Woerden in Utrecht is een van de oudste plaatsen in Nederland. In de Romeinse tijd was er een legerplaats in Woerden. In de 12e eeuw kreeg Woerden grachten en wallen en nog geen honderd jaar later kreeg het stadsrechten. Het kasteel Woerden is een ijkpunt in de stad. Door de mooie historische uitstraling is dit een leuke plek om naartoe op vakantie te gaan. Vanuit uw vakantiehuis Woerden kunt u alle kanten op.

Bezienswaardigheden in Woerden

Niet ver van uw vakantiehuis Woerden zijn meerdere musea en andere interessante bezienswaardigheden. Zo kunt u molen De Windhond bezoeken, aan een kaasproeverij deelnemen in het Reypenaer Kaaspakhuis of een bezoek brengen aan het stadsmuseum Woerden. In de buurt van uw vakantiewoning Woerden zijn er tal van winkels en restaurants te vinden. Alle handige voorzieningen zijn op loop- en fietsafstand. Er zijn een groot aantal wandelroutes en fietsroutes op te vragen bij het plaatselijke VVV-kantoor.

In de omgeving van uw vakantiewoning Woerden zijn er tal van andere interessante bezienswaardigheden. Op zo'n 9 kilometer ligt Kasteel de Haar. Dit prachtige middeleeuwse kasteel is zeer zeker de moeite waard om eens te bekijken. Woerden is goed bereikbaar met de auto en voor treinreizigers is er een station in het centrum. Vanuit Amsterdam en Rotterdam hoeft u niet eens over te stappen.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag