De mooiste vakantiehuizen 
in Schiermonnikoog - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Schiermonnikoog - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Schiermonnikoog

Schiermonnikoog
Om het even wanneer
Gasten
Schiermonnikoog
Om het even wanneer
Gasten
Het eiland Schiermonnikoog is onderdeel van de Nederlandse Waddeneilanden en is de laatste in de rij. Ten westen van Schiermonnikoog ligt het eiland Ameland en ten oosten ligt het onbewoonde eiland Rottumeroog. Uw vakantiehuis Schiermonnikoog bevindt zich op het kleinste eiland van de Nederlandse Waddeneilanden en behoort tot de provincie Friesland. Kleinste eiland, groots natuurgebiedHet kleinste eiland heeft desondanks veel te bieden.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen op Schiermonnikoog

Appartement Schiermonnikoog
1 nov. - 8 nov.
-53%
€165
€78 per nacht
Appartement 37 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Schiermonnikoog, Friesland, Nederland
Boek nu
Appartement Schiermonnikoog
1 nov. - 8 nov.
-47%
€230
€123 per nacht
Appartement 65 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Schiermonnikoog, Friesland, Nederland
Boek nu
Appartement Schiermonnikoog
8 nov. - 15 nov.
-48%
€214
€112 per nacht
Appartement 64 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Schiermonnikoog, Friesland, Nederland
Boek nu
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Schiermonnikoog

Vakantiehuis Schiermonnikoog – geniet van de rust en natuur op dit unieke eiland

Zoom verder in op de kaart om een nieuwe zoekopdracht in het geselecteerde deel van de kaart te starten Achtung: es wird ggf. nicht die genaue Lage der Objekte angezeigt. Bitte beachten Sie den Beschreibungstext. + - Kaart terugzetten [platformRedirectLayer][information]
Het eiland Schiermonnikoog is onderdeel van de Nederlandse Waddeneilanden en is de laatste in de rij. Ten westen van Schiermonnikoog ligt het eiland Ameland en ten oosten ligt het onbewoonde eiland Rottumeroog. Uw vakantiehuis Schiermonnikoog bevindt zich op het kleinste eiland van de Nederlandse Waddeneilanden en behoort tot de provincie Friesland.

Kleinste eiland, groots natuurgebied

Het kleinste eiland heeft desondanks veel te bieden. Zo bevindt uw vakantiehuis Schiermonnikoog zich middenin een Nationaal Park. Het eiland bestaat voornamelijk uit duinen en kwelders en is verder voorzien van bos, strand (breedste van Europa!) en polder. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat hier een uitgebreid fiets- en wandel netwerk te vinden is. Wandel ‘een rondje polder’ of neem de fietsroute ‘Om de Oost’ en geniet in alle rust van de natuur met zijn honderdduizenden vogels, planten en bloemen.

Activiteiten op Schiermonnikoog

Een vakantiewoning in Schiermonnikoog is ook geschikt voor een vakantie met kinderen. Er worden vele excursies georganiseerd, zoals voetbal- en volleybaltoernooien, een zeskamp, huifkartocht zwemvierdaagse, avond-tuur wandeling en de Jutterstocht. Daarnaast bevindt er zich in de zomermaanden een strandwacht, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw vakantie aan zee. Ook voor watersportliefhebbers en actievelingen is een vakantiehuis Schiermonnikoog ideaal. U kunt hier zowel blokarten, surfen en vliegeren als paardrijden, tennissen of een potje strandgolven. Een aantal bezienswaardigheden die u niet mag missen tijdens uw verblijf in een van onze vakantiehuizen Schiermonnikoog zijn het bezoekerscentrum, het schelpenmuseum Paal 14, de vogelkijkhut en Bunker Wassermann. Neem ook een ritje met de Balg Express. Deze brengt u naar de balg, een zandplaat op het oostelijkste puntje van het eiland. Leuk om op zoek te gaan naar grote mooie schelpen, maar ook om zeehonden te spotten!

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag