De mooiste vakantiehuizen 
in Texel - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Texel - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Texel

Texel
Om het even wanneer
Gasten
Texel
Om het even wanneer
Gasten
Texel is het grootste Waddeneiland van Nederland en behoort tot de provincie Noord-Holland. Het eiland is gemiddeld 20 km lang en 8 km breed. De natuur op Texel is divers te noemen. Met polders, duinen, grote zandstranden, heide en kwelders. Het hoogste punt van het eiland ligt slechts op 15m boven NAP.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen op Texel

Chalet De Cocksdorp
13 jan. - 20 jan.
-69%
€294
€91 per nacht
Chalet 55 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.2
"Goed" (14 beoordelingen)
De Cocksdorp, Texel, Nederland
Boek nu
Chalet De Koog
22 nov. - 29 nov.
-15%
€76
€65 per nacht
Chalet 45 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
3.6
"Ruim voldoende" (206 beoordelingen)
De Koog, Texel, Nederland
Gratis annulering
Boek nu
Appartement De Koog
22 nov. - 29 nov.
-14%
€57
€49 per nacht
Appartement 39 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.0
"Goed" (86 beoordelingen)
De Koog, Texel, Nederland
Gratis annulering
Boek nu
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Texel

Een vakantiehuis Texel is een geweldige bestemming voor een vakantie in eigen land. Op dit bijzondere eiland kunt u met het hele gezin terecht om eens lekker uit te waaien of voor een heerlijke vakantie aan het strand.

Wandelen op Texel

Voor een sportieve wandelvakantie kunt u op Texel zeker goed terecht. Tijdens een heerlijke wandeling kunt u het al het moois wat dit eiland te bieden heeft rustig in u opnemen. De geuren, de kleuren, de geluiden. Op het eiland zijn meer dan genoeg wandelroutes die u kunt volgen. En wat dacht u van een strandwandeling? En neemt u gerust uw hond mee. Hij zal het er heerlijk vinden! Vakantiehuizen Texel nodigen uit tot het maken van een verfrissende fietstocht. Met de wind in de haren verkent u het eiland van boven naar beneden. Texel heeft maar liefst 57 fietsknooppunten. Zo kunt u gemakkelijk uw ideale route uitstippelen. Natuurlijk kunt u ook van te voren bepaalde routes volgen zoals de Lammetjesroute. Deze route is natuurlijk het aller leukst in het voorjaar, wanneer de lammetjes net geboren zijn en met hun moeder de wei in mogen. De route is 35km lang.

Bezienswaardigheden in de buurt van een vakantiehuis Texel

Op Texel zijn meer dan genoeg leuke uitstapjes die u kunt maken. Er zijn diverse musea en bezienswaardigheden. Breng een bezoekje aan het walvisvaarderhuisje in Den Hoorn, de Eierlandse vuurtoren of de schapenboeten. Op Texel is voor iedereen wat leukst te doen. Wij wensen u een fijn verblijf op dit heerlijke eiland!

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag