Vakantiehuis Cadzand – Zwemvakantie in eigen land - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Cadzand – Zwemvakantie in eigen land - EuroRelais

Vakantiehuis Cadzand – Zwemvakantie in eigen land

Cadzand
Om het even wanneer
Gasten
Cadzand
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 6 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Cadzand

Appartement Cadzand
16 nov. - 23 nov.
-56%
€203
€89 per nacht
Appartement 73 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.3
"Goed" (7 beoordelingen)
Cadzand, Sluis, Nederland
Begin met boeken
Chalet Cadzand
11 jan. - 18 jan.
-59%
€211
€87 per nacht
Chalet 40 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Cadzand, Sluis, Nederland
Begin met boeken
Chalet Cadzand
11 jan. - 18 jan.
-60%
€226
€91 per nacht
Chalet 70 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
3.5
"Ruim voldoende" (8 beoordelingen)
Cadzand, Sluis, Nederland
Begin met boeken
Bekijk alle deals

In de provincie Zeeland vindt u bijna in Belgie de stad Cadzand. Het dorp wordt ook wel Cadzand-Bad genoemd, maar streng genomen is dit een deel van Cadzand. Met een vakantiehuis Cadzand kunt u het contrast zien tussen het toeristische strand en de vredige dorpskern. In de dorpskern vindt u de oudste kerk van Zeeuws-Vlaanderen: de Mariakerk. Voordat u in het dorp komt zult u bij de ingang de windmolen Nooit Gedacht zien. Tegenwoordig maalt de molen weer, wat denken u en uw kinderen van pannenkoeken in uw vakantiewoning Cadzand met heerlijk vers gemalen meel?

Als u eens een dagje niet naar het strand wilt, kunt u een wandeling maken. Er zijn veel dijken waar u ook met de fiets langs kunt rijden. Met een vakantiewoning Cadzand wandelt u trouwens vooral langs velden van boeren. Vooral in de bloeitijd biedt dit landschap een mooi uitzicht. Vanuit uw vakantiehuisje Cadzand kunt u ook andere steden bezoeken. Brugge is niet ver van het dorp en ook Terneuzen is een kijkje waard.

De stranden van Cadzand

Het strand van Cadzand is lang en gaat over in het strand van Cadzand-Bad en wordt uiteindelijk deel van de Belgische kust. Wie een rustig strand zoekt ik met Appelzak geholpen. Het strand Villa Leopold ligt in het centrum van Cadzand-Bad en is eenvoudig te bereiken. Veel jeugd vindt u op het strand Badhuis, als het warm is kan het hier wel vrij druk zijn. Met een vakantiehuis Cadzand bent u trouwens in een van de twee heilzame zeebadplaatsen in Nederland. Naast Cadzand-Bad staat alleen Domburg nog op de lijst.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag