Domburg, de op één na oudste badplaats van Nederland - EuroRelais base64Hash Domburg, de op één na oudste badplaats van Nederland - EuroRelais

Domburg, de op één na oudste badplaats van Nederland

Domburg
Om het even wanneer
Gasten
Domburg
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 5 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Domburg

Huis Domburg
22 nov. - 29 nov.
-18%
€55
€45 per nacht
Huis 40 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
3.5
"Ruim voldoende" (173 beoordelingen)
Domburg, Veere, Nederland
Gratis annulering
Boek nu
Bungalow Domburg
2 nov. - 9 nov.
-68%
€234
€75 per nacht
Bungalow ∙ 5 gasten ∙ 1 slaapkamer
Domburg, Veere, Nederland
Gratis annulering
Boek nu
Bungalow Domburg
4 nov. - 11 nov.
-16%
€93
€78 per nacht
Bungalow 86 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
3.9
"Ruim voldoende" (8 beoordelingen)
Domburg, Veere, Nederland
Gratis annulering
Boek nu
Bekijk alle dealsWanneer u een vakantiehuis Domburg boekt, bevindt u zich in een van de oudste badplaatsen van de regio Walcheren. De eerste vermeldingen van Domburg als badplaats komen uit het begin van de 19e eeuw. De elite bouwden hier steeds vaker vakantiehuizen, waardoor uiteindelijk ook toeristen uit België, Engeland en Duitsland geïnteresseerd werden in een vakantie naar deze badplaats.


Tegenwoordig is een Domburg vakantiehuis voor iedereen toegankelijk, en zijn er naast de zee en het strand nog vele andere dingen te doen en te zien. Zo liggen er verschillende wandelroutes en een heel netwerk aan fietspaden, waardoor er in de omgeving uitstekend gewandeld en gefietst kan worden. Breng eens een bezoek aan het Mantelingbos. Of ga een middagje watersporten. In Domburg en omgeving kunt onder andere windsurfen, golfsurfen en blokarten.

Ook buiten de kustlijn is er in Domburg genoeg te beleven. Zo kunt u vanuit uw vakantiewoning Domburg gemakkelijk een uitje maken naar het Marie Tak van Poortvliet Museum. Hier hangen schilderijen van onder andere Jan Toorop, Charley Toorop en Piet Mondriaan. Of bezoek tijdens uw verblijf in een van de vakantiehuizen Domburg de plaatsen Veere, Vlissingen of Middelburg. Waar u culturele gebouwen kunt bezoeken, zoals de historische kerken, maar waar u ook gezellig een middagje kunt gaan winkelen.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag