Vakantiehuis Middelburg - de hoofdstad van Zeeland - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Middelburg - de hoofdstad van Zeeland - EuroRelais

Vakantiehuis Middelburg - de hoofdstad van Zeeland

Middelburg
Om het even wanneer
Gasten
Middelburg
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 5 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Middelburg

Bungalow Middelburg
13 sep. - 20 sep.
€109 per nacht
Bungalow ∙ 3 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.2
"Goed" (4 beoordelingen)
Middelburg, Zeeland, Nederland
Boek nu
Bungalow Middelburg
30 nov. - 7 dec.
-38%
€144
€90 per nacht
Bungalow ∙ 4 gasten ∙ 3 slaapkamers
Middelburg, Zeeland, Nederland
Boek nu
Bungalow Middelburg
2 dec. - 9 dec.
-74%
€482
€125 per nacht
Bungalow ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.3
"Goed" (3 beoordelingen)
Middelburg, Zeeland, Nederland
Gratis annulering
Boek nu
Bekijk alle deals

Een vakantie in eigen land kunt u goed doorbrengen in een vakantiehuis in Middelburg. Deze plaats is de hoofdstad van de provincie Zeeland en telt ongeveer 47.000 inwoners. De stad ligt samen met Domburg en Vlissingen op het voormalige eiland Walcheren. De bezienswaardigheden bevinden zich in de binnenstad op loopafstand van elkaar. Ideaal dus als u stad beter wilt leren kennen.

Op stap in Middelburg

Een markant gebouw in de omgeving van uw vakantiewoning in Middelburg is de abdij. Het is een rond lopend gebouw met vier torens en een plein in het midden. Een onderdeel van de abdij is de abdijtoren Lange Jan. Deze staat bij de Koorkerk en werd in de tweede helft van de achttiende eeuw gebouwd. U kunt 207 treden van deze toren beklimmen, om daarna van een prachtig uitzicht van de stad te genieten. Een ander historisch gebouw is het stadhuis, waarvan de bouw 1452 begon. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is de binnenkant helemaal uitgebrand, maar de buitenkant kon behouden blijven. Het gebouw is in laatgotische stijl gebouwd. Er is ook een aantal culturele instellingen die wellicht interessant kunnen zijn. Het Zeeuws Museum gaat vanzelfsprekend over de provincie Zeeland. Onder meer beroemde Zeeuwse wandtapijten en de collectie van het Koninklijk Zeeuws Genootschap der Wetenschappen kunt u bezichtigen. Na een drukke dag vol bezichtigen hoeft u niet meteen terug te keren naar een van onze vakantiehuizen in Middelburg. Er zijn genoeg leuke en gezellig restaurant in de omgeving waar u lekker kunt eten. Dat scheelt afwassen.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag