Vakantiehuis Vlissingen - ontspannen in deze mooie stad in Zeeland - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Vlissingen - ontspannen in deze mooie stad in Zeeland - EuroRelais

Vakantiehuis Vlissingen - ontspannen in deze mooie stad in Zeeland

Vlissingen
Om het even wanneer
Gasten
Vlissingen
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 6 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Vlissingen

Bungalow Vlissingen
9 nov. - 16 nov.
-46%
€154
€83 per nacht
Bungalow ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Vlissingen, Zeeland, Nederland
Gratis annulering
Begin met boeken
Bungalow Vlissingen
1 nov. - 8 nov.
-63%
€265
€97 per nacht
Bungalow ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Vlissingen, Zeeland, Nederland
Begin met boeken
Bungalow Vlissingen
23 nov. - 30 nov.
-42%
€198
€115 per nacht
Bungalow ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Vlissingen, Zeeland, Nederland
Gratis annulering
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Op een van de oevers van de Westerschelde, ten zuiden van Middelburg, ligt Vlissingen. De stad in de provincie Zeeland heeft circa 45.000 inwoners en trekt jaarlijks veel toeristen die vakantiehuizen in Vlissingen boeken. Het maritieme karakter van de stad wordt duidelijk door de aanwezigheid van het drukke scheepvaartverkeer en de twee jachthavens, alsook in de toeristische attracties. Michiel de Ruyter is hier bovendien geboren; een beeld van hem uit 1871 kunt u in de stad vinden. Vlissingen deelt de kustlijn nog met andere dorpen, die vanwege hun charakteristieke eigenschappen ook een bezoekje waard zijn. Als u een vakantiehuis Vlissingen heeft, bent u zo in Zoutelande of Domburg.

Toeristische bezienswaardigheden

Bij mooi weer zijn de stranden in de omgeving van uw vakantiewoning in Vlissingen een leuk uitstapje. U kunt ervan verzekerd zijn dat u op een mooie stukje strand uw handdoek kan neerleggen, want op twee van de stranden wappert de Blauwe Vlag, een teken dat een strand schoon en veilig is. Een leuk uitje voor kinderen is het Arsenaal, een attractiepark met het thema piraten. Er bevindt zich hier ook een zeeaquarium met roggen en haaien. Bij minder mooi weer zijn er andere dingen te doen. Ga vanuit uw vakantiehuis in Vlissingen naar het muZEEum. De collectie bevat onder meer voorwerpen uit VOC-schepen en portretten van Zeeuwse helden. U zult hier zeker iets van opsteken. Elk jaar in september wordt in Vlissingen het filmfestival Film by the Sea gehouden. Hier draait het vooral om films die een link met literatuur hebben. Als u in deze tijd in uw Vlissingen vakantiehuis bent, kunt u daar naartoe gaan.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag