Vakantiehuizen en Vakantiewoningen huren bij EuroRelais!

Zoutelande vakantiehuis – Uitwaaien aan de Nederlandse kust

Zoutelande
Om het even wanneer
2 gasten
Vergelijk 101 beschikbare accommodaties, gevonden op 6 websites
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Zoutelande

Accommodatie Zoutelande
Accommodatie
2 1
Zoutelande, Veere, Nederland
5,0 / 5
"Uitstekend"
vanaf €427
voor 1 week
Appartement Zoutelande
Appartement
2 1
Zoutelande, Veere, Nederland
5,0 / 5
"Uitstekend"
vanaf €465
voor 1 week
Accommodatie Zoutelande
Accommodatie
4 2
Zoutelande, Veere, Nederland
vanaf €527
voor 1 week
Bekijk alle deals

Zoutelande is een gezellige familiebadplaats aan de kust van Walcheren tussen Vlissingen en Westkapelle. Zoutelande ontwikkelde zich als badplaats vanaf de 19e eeuw, toen duidelijk werd dat de prachtige stranden en het mooie weer ideaal waren voor een vakantiehuis Zoutelande. Ruim 100 jaar geleden al was Zoutelande dan ook de 'place to be' voor kunstenaar als Toorop en Mondriaan. En niet voor niets wordt het zuidelijke deel van Walcheren vaak de Zeeuwse Riviéra genoemd.

Geniet van een prachtige strandvakantie

Vanuit een vakantiewoning Zoutelande staat u in een oogwenk op een van de prachtige stranden aan de zuidkust van Walcheren. Zoutelande heeft 13 strandlocaties met alle faciliteiten voor een heerlijk dagje strand, zoals strandpaviljoens, parasols en douchegelegenheden. Maar uiteraard zijn er ook strandcabines en -huisjes beschikbaar. Toegang en parkeren zijn uitstekend geregeld, al zult u de auto vanuit uw vakantiehuis Zoutelande waarschijnlijk niet eens nodig hebben, want vrijwel alles is op loopafstand.

Er op uit in Zoutelande en omgeving

Een vakantiehuis Zoutelande is uiteraard niet alleen aantrekkelijk vanwege de prachtige ligging aan zee, er is meer te zien en te beleven. Bezoek bijvoorbeeld eens het Bunkermuseum en loop dan vooral ook naar de observatiebunker boven op de duinen. Het fantastische uitzicht op die hoogte maakt deze wandeling de moeite waard. Of neem een kijkje bij de Catharinakerk of de Zoutelandse Molen.

Alle vakantiehuizen in Zoutelande
image-tag