Vakantiehuis Delft - bezoek de Prinsenstad - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Delft - bezoek de Prinsenstad - EuroRelais

Vakantiehuis Delft - bezoek de Prinsenstad

Delft
Om het even wanneer
Gasten
Delft
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 3 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Delft

Chalet Delft
3 jan. - 10 jan.
-16%
€89
€75 per nacht
Chalet 47 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.0
"Goed" (164 beoordelingen)
Delft, Zuid-Holland, Nederland
Gratis annulering
Boek nu
Huis Delft
11 jan. - 18 jan.
-40%
€592
€353 per nacht
Huis 380 m² ∙ 10 gasten ∙ 5 slaapkamers
Delft, Zuid-Holland, Nederland
Boek nu
Studio Delft
26 okt. - 2 nov.
€112 per nacht
Studio 40 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Delft, Zuid-Holland, Nederland
Gratis annulering
Boek nu
Bekijk alle deals

Wie een vakantiehuis in Delft huurt, is van een gevarieerde vakantie verzekerd.Voor jong en oud, voor een lange vakantie of een paar dagen, Delft biedt musea, monumentale gebouwen, parken, theaters en bioscopen. Delft ligt in de provincie Zuid-Holland, tussen Den Haag en Rotterdam. De stad heeft 99.000 inwoners en is vooral bekend van het Delfts Blauw en de grafkelder van de Oranjes. Delft heeft sowieso een lange geschiedenis met de prinsen van Oranje, vandaar ook de bijnaam Prinsenstad.

Nieuwe en Oude Kerk

Tijdens uw verblijf in uw vakantiewoning in Delft moet u beslist een keer naar de Nieuwe Kerk gaan. Hier is de grafkelder van de Oranjes en het praalgraf van Willem van Oranje. De kerk is de tweede kerk van Delft en wordt daarom de Nieuwe Kerk genoemd. De Oude Kerk, de eerste kerk dus, heeft een duidelijk kenmerk: een scheve toren. In deze kerk bevinden zich de graven van onder anderen de zeevaarder Piet Hein en de schilder Johannes Vermeer.

Er op uit in Delft

Wanneer u iets van het beroemde Delftse aardewerk wilt zien, kunt u naar twee musea gaan: Porcelyne Fries en de Delftse Pauw. Delft is ook de stad van de schilder Johannes Vermeer. In het Verneer Centrum Delft bevinden zich weliswaar geen echte schilderijen, maar zijn wel reproducties van al zijn schilderijen te bezichtigen. U kunt ook een uitstapje maken naar een van de andere steden in de omgeving, bijvoorbeeld Zoetermeer. Een vakantiehuis in Delft geeft u de mogelijkheid dit allemaal te doen. Boek daarom bij EuroRelais.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag