Mijn voorkeuren
Vakantiehuis Den Haag –  Op vakantie in de hofstad - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Den Haag –  Op vakantie in de hofstad - EuroRelais

Vakantiehuis Den Haag – Op vakantie in de hofstad

Den Haag
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 2 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Den Haag

Chalet Den Haag
27 jun. - 4 jul.
-48%
€226
€117 per nacht
Chalet ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
Details
G&G Accommodaties BV
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Chalet Den Haag
10 okt. - 17 okt.
€148 per nacht
Chalet ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.0
"Goed" (1 beoordeling)
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
Details
G&G Accommodaties BV
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Appartement Den Haag
2 dec. - 9 dec.
-50%
€492
€244 per nacht
Appartement ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
Gratis annulering
Details
travelstaytion
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Bekijk alle deals

Een vakantie in Den Haag, de politieke hoofdstad van ons land, geeft u de gelegenheid deze westelijk gelegen stad op uw gemak te bezichtigen. Den Haag ligt in de provincie Zuid-Holland en heeft 510.909 inwoners. Samen met Amsterdam, Utrecht en Rotterdam vormt Den Haag de Randstad. De Nederlandse regering en het parlement zijn hier gevestigd.

Cultuur en historie

Den Haag bezit de meeste bezienswaardigheden per vierkante meter van heel Nederland. Genoeg te zien dus waar u vanaf uw vakantiewoning Den Haag makkelijk naartoe kunt. Het Binnenhof het al jarenlang het centrum van de Nederlandse politiek. Misschien ziet u wel politici wanneer u daar een kijkje gaat nemen. Met uw kinderen kunt u naar Madurodam gaan. Dit miniatuurstadje trekt jaarlijks honderdduizenden toeristen. Het park bestaat al sinds 1952 en telt nu ruim 700.000 maquettes. Het Mauritshuis is ook een bezoekje waard. Hier bevindt zich een verzameling schilderijen uit de Gouden Eeuw, zoals het Meisje met de parel van Vermeer. Verspreid door de stad zijn verscheidene parken. Het Westbroekpark staat bekend om de rozentuin maar hier kunt u heerlijk wandelen en genieten van de grote speelwijden, vijvers en watergangen. Vanaf uw vakantiehuis Den Haag is het bovendien niet ver naar de kust van scheveningen.

De stad heeft nog veel meer te bieden. Tijdens uw vakantie in Den Haag kunt u zelf de interessantste musea, straatjes, parken en eettentjes ontdekken.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag