De geweldige badplaats van Katwijk aan Zee - EuroRelais base64Hash De geweldige badplaats van Katwijk aan Zee - EuroRelais

De geweldige badplaats van Katwijk aan Zee

Katwijk aan Zee
Om het even wanneer
Gasten
Katwijk aan Zee
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 5 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Katwijk

Huis Katwijk aan Zee
30 nov. - 7 dec.
-31%
€199
€138 per nacht
Huis 75 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
3.0
(8 beoordelingen)
Katwijk aan Zee, Katwijk, Nederland
Gratis annulering
Boek nu
Appartement Katwijk aan Zee
18 jan. - 25 jan.
-23%
€177
€135 per nacht
Appartement 62 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Katwijk aan Zee, Katwijk, Nederland
Boek nu
Huis Katwijk aan Zee
8 nov. - 15 nov.
-2%
€644
€630 per nacht
Huis 600 m² ∙ 14 gasten ∙ 7 slaapkamers
4.6
"Zeer goed" (11 beoordelingen)
Katwijk aan Zee, Katwijk, Nederland
Boek nu
Bekijk alle dealsBij het boeken van een vakantiehuis Katwijk aan Zee bent u verzekerd van een verblijf aan het strand. Katwijk aan zee is onderdeel van de gemeente Katwijk en ligt naast Noordwijk aan de kust. In 2013 heeft deze badplaats voor de tweede keer een QualityCoast Award gewonnen, een internationale prijs die alleen aan de meest duurzame en culturele toeristische bestemmingen wordt uitgereikt.


Wanneer u vanuit uw vakantiehuis Katwijk aan Zee naar buiten loopt, is het mogelijk dat u de bewoners van Katwijk hoort praten in dialect, het Katwijks. Tegengesteld van bijvoorbeeld Limburg, wordt er in Zuid-Holland nog maar weinig dialect gesproken. Katwijks wordt echter nog op dagelijkse basis gesproken door een grote groep mensen.

Door haar ligging is een vakantiewoning Katwijk aan Zee perfect voor een vakantie met het gezin. Aan het strand van Katwijk vindt u een mooie boulevard, samen met verschillende strandpaviljoens. Heerlijk om overheen te wandelen of om gezellig iets te gaan eten of drinken. Direct achter de boulevard kunt u winkelcentrum Zeezijde vinden, waar u geweldig kunt winkelen. Perfect om te combineren met bijvoorbeeld een terrasje pakken. Wanneer u een van de vakantiehuizen Katwijk aan Zee boekt is onder andere de vuurbaak van Katwijk aan Zee zeker een bezoekje waard, deze vuurtoren is meer dan 400 jaar oud, en is inmiddels benoemd tot rijksmonument. De vuurbaak is de op één na oudste vuurtoren van Nederland, alleen de Brandaris op Terschelling is nog ouder.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag