Vakantiehuis Leiden - vakantie in de studentenstad - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Leiden - vakantie in de studentenstad - EuroRelais

Vakantiehuis Leiden - vakantie in de studentenstad

Leiden
Om het even wanneer
Gasten
Leiden
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 1 partner
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Leiden

Caravan Leiden
6 okt. - 13 okt.
-46%
€137
€74 per nacht
Caravan 31 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.1
"Goed" (9 beoordelingen)
Leiden, Zuid-Holland, Nederland
Boek nu
Huis Leiden
23 sep. - 30 sep.
-54%
€174
€80 per nacht
Huis 26 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Leiden, Zuid-Holland, Nederland
Boek nu
Chalet Leiden
4 nov. - 11 nov.
-56%
€247
€108 per nacht
Chalet 58 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Leiden, Zuid-Holland, Nederland
Boek nu
Bekijk alle deals

Leiden ligt in de provincie Zuid-Holland, nabij Den Haag en Delft, en is een van de dichtsbevolkte gebieden van Nederland. Leiden staat bekend als studentenstad. De oudste universiteit van Nederland is hier gevestigd, en het totale aantal studenten dat hier studeert bedraagt 18.000. Een vakantiehuis in Leiden biedt u de mogelijkheid optimaal van deze Nederlandse stad te genieten. Leiden is zelf zowat een openluchtmuseum, zoveel historische gebouwen, bruggen en hofjes zijn hier te vinden.

Musea

Meer dan 15 verschillende musea zijn bovendien hier in de buurt van uw vakantiewoning Leiden gevestigd. Zo kunt u wanneer u geïnteresseerd bent in het menselijk lichaam naar Museum Corpus gaan. Dit herkenbare gebouw met de beeltenis van een persoon leert de bezoeker hoe het menselijk lichaam in elkaar zit. U volgt een 55 minuten durende audiotour die begint bij de knie van het beeld en eindigt bij de hersenen. Bent u met uw gezin op vakantie? Dan kunt u met uw kinderen naar het Naturalis gaan. Dit bijzondere museum biedt verschillende tentoonstellingen waar u van alles kunt leren over dieren. Vergeet vooral niet het reusachtige mammoetskelet te bewonderen. Vanuit uw vakantiehuis in Leiden kunt u ook gemakkelijk naar een van de vele andere musea gaan.

Binnenstad

Overal in de binnenstad, en in de buurt van uw vakantiehuis Leiden, treft u bezienswaardigheden. Neem bijvoorbeeld de Pieterskerk, de oudste kerk in Leiden. Deze wordt niet meer gebruikt voor religieuze doeleinden maar hier worden concerten en lezingen gegeven. Of bezoek een van de twee stadspoorten, of allebei. De Morspoort bevindt zich aan de westzijde van de stad, de Zijlpoort aan de oostzijde.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag