Mijn voorkeuren
Vakantiehuis Noordwijk – Bruin worden in het kaasland - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Noordwijk – Bruin worden in het kaasland - EuroRelais

Vakantiehuis Noordwijk – Bruin worden in het kaasland

Noordwijk
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Noordwijk

Appartement Noordwijk
4 nov. - 11 nov.
-47%
€246
€131 per nacht
Appartement ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Noordwijk, Zuid-Holland, Nederland
Gratis annulering
Details
travelstaytion
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Huis Noordwijk
13 jan. - 20 jan.
-33%
€305
€205 per nacht
Huis ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
Noordwijk, Zuid-Holland, Nederland
Gratis annulering
Details
Bookiply
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Appartement Noordwijk
4 nov. - 11 nov.
-36%
€426
€272 per nacht
Appartement ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Noordwijk, Zuid-Holland, Nederland
Gratis annulering
Details
travelstaytion
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Bekijk alle deals

Steeds meer Nederlanders gaan tegenwoordig op vakantie in eigen land. Vooral vakantiehuizen in Noordwijk zijn erg geliefd bij ons volk. Het dorp heeft voor iedere vakantieganger veel te bieden, het is eenvoudig te bereiken en heeft een hele reeks bezienswaardige monumenten. Met een vakantiewoning Noordwijk gaat u trouwens bewust op vakantie: Noordwijk heeft een onderscheiding gekregen als een duurzame toeristische bestemming.

Beleven in Noordwijk

Het Keukenhof, het mooiste lentepark in Nederland is vanaf uw vakantiehuis Noordwijk goed met de fiets bereikbaar. In Adventure Park de Rollygolf kunnen oud en jong een spannende dag beleven. Er zijn midgetgolfbanen en trampolines die niet alleen kinderharten hoger laten slaan. De belangrijkste attractie van Noordwijk is natuurlijk wel het strand. Het is 13 kilometer lang en er zijn gratis Jutter strandstoelen om uit te rusten. Neem uw hond gerust mee! Hij mag namelijk ook het strand op en hoeft niet de hele dag in uw vakantiewoning Noordwijk te blijven.

Als de dames zich niet alleen aan het strand willen vermaken, zijn er in Noordwijk genoeg mogelijkheden om te winkelen en uw vakantiehuisje Noordwijk met tassen te vullen! De winkelgebieden zijn verdeeld in het gebied Binnen en het gebied Aan Zee. Twee keer in de week is er een koopavond: in Noordwijk Binnen iedere donderdag en in Noordwijk Aan Zee iedere vrijdag. Zo kunt u de hele dag aan het water doorbrengen en 's avonds naar hartenlust winkelen.

Bijzondere evenementen

De oudste Nederlandse autorally, de Tulpenrallye, wordt jaarlijks in Noordwijk gehouden. Het schilderfestival van Noordwijk trekt jaarlijks ook veel toeristen naar een vakantiewoning Noordwijk. Er worden schilderijen tentoon gesteld en verkocht en er worden workshops georganiseerd. Het internationale veilinghuis Sotheby's in Londen biedt aan het einde een deel van de niet verkochte werken ter veiling aan. Als u een vakantiehuis Noordwijk in de zomer hebt gehuurd, kunt u bovendien van het zomerfestival Opera aan Zee genieten.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag