Vakantiehuis Rotterdam – Vakantie in de stad van architectuur - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Rotterdam – Vakantie in de stad van architectuur - EuroRelais

Vakantiehuis Rotterdam – Vakantie in de stad van architectuur

Rotterdam
Om het even wanneer
Gasten
Rotterdam
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 2 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Rotterdam

Appartement Rotterdam
29 jun. - 6 jul.
€205 per nacht
Appartement ∙ 5 gasten ∙ 3 slaapkamers
Rotterdam, Rotterdam, Nederland
Boek nu
Appartement Rotterdam
6 sep. - 13 sep.
€145 per nacht
Appartement 55 m² ∙ 3 gasten ∙ 1 slaapkamer
3.4
(54 beoordelingen)
Rotterdam, Rotterdam, Nederland
Boek nu
Appartement Rotterdam
14 sep. - 21 sep.
€156 per nacht
Appartement 55 m² ∙ 3 gasten ∙ 1 slaapkamer
3.4
(54 beoordelingen)
Rotterdam, Rotterdam, Nederland
Boek nu
Bekijk alle deals

Wilt u uw vakantie in eigen land doorbrengen, overweeg dan een vakantiehuis Rotterdam. Deze moderne stad heeft veel te bieden, musea, parken, architectuur. Deze moderne stad is voor iedereen geschikt.

Rotterdam ligt in het westen van Nederland, in de provincie Zuid-Holland. De stad vormt samen met Amsterdam, Den Haag en Utrecht de Randstad. De gemeente heeft ongeveer 600.000 inwoners en is daarmee de tweede gemeente van Nederland. De naam Rotterdam komt uit de dertiende eeuw en verwijst naar een dam in de rivier de Rotte.

Skyline

De binnenstad van Rotterdam bevat bijna geen historische gebouwen meer. Tijdens het bombardement in 1940 in de Tweede Wereldoorlog werd veel vernietigd. Vanuit uw vakantiehuis Rotterdam ziet u misschien wel de vele hoge gebouwen in uw omgeving. Rotterdam is de enige stad in Nederland met een echte skyline. Vanaf de Erasmusburg kunt u daarvan een paar mooie foto's maken.

Voor jong en oud is er in de stad wat te beleven. Met de kinderen kunt u naar Miniworld Rotterdam gaan, de grootste overdekte miniatuurwereld van België, Nederland en Luxemburg. Of ga een dagje naar Diergaarde Blijdorp. De iets ouderen kunnen abseilen en tokkelen van 100 meter hoogte vanaf de Euromast. Hier kunt u ook lekker eten in het restaurant. In en rondom uw vakantiewoning Rotterdam zijn er ook enkele grote en kleine parken. Als u behoefte hebt een stukje te wandelen kunt u bijvoorbeeld naar het Zuiderpark gaan. Het park is enkele jaren gerenoveerd en het is daardoor een stuk aantrekkelijker geworden.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag