Vakantiehuizen en Vakantiewoningen huren bij EuroRelais!

De populaire badplaats Scheveningen

Scheveningen
Om het even wanneer
2 gasten
Vergelijk 72 beschikbare accommodaties, gevonden op 4 websites
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Scheveningen

Appartement Scheveningen
Gratis annulering
Appartement 75 m²
3 2
Scheveningen, Den Haag, Nederland
4,6 / 4
"Zeer goed"
vanaf €1.182
voor 1 week
Appartement Scheveningen
Appartement 79 m²
4 1
Scheveningen, Den Haag, Nederland
4,5 / 4
"Zeer goed"
vanaf €959
voor 1 week
Appartement Scheveningen
Gratis annulering
Appartement 84 m²
6 3
Scheveningen, Den Haag, Nederland
4,2 / 3
"Goed"
vanaf €1.452
voor 1 week
Bekijk alle dealsScheveningen is misschien wel één van bekendste badplaatsen in Nederland, niet alleen voor Nederlanders maar ook voor toeristen uit Duitsland is dit een populaire vakantiebestemming aan zee. In een vakantiehuis Scheveningen verblijft u dichtbij de kust. Het strand van Scheveningen is enkele kilometers lang. Aan het strand vindt u de in 2013 gerenoveerde boulevard en de pier, waar u kunt genieten van een ruim aanbod aan bars en restaurants.


In een vakantiewoning Scheveningen kunt u zich ieder seizoen prima vermaken. Zo kunt u bijvoorbeeld het hele jaar door aparte zeedieren als zeedraken, schildpadden en piranha’s bezichtigen in attractiepark SEA LIFE Scheveningen.


Veelzijdig Den Haag


Ook kunt u bij het boeken van een van de vakantiehuizen Scheveningen een bezoek brengen aan Den Haag, de stad met meeste attracties per vierkante kilometer in Nederland. Zo vindt u hier Madurodam, een miniatuurstad waarin Nederlands bekendste bezienswaardigheden op een schaal van 1 op 25 zijn nagebouwd. Of bezoek Het Mauritshuis. Een prachtig museum met werken van bekende schilders als Vermeer en Rembrandt, waaronder het bekende schilderij ‘Meisje met de parel’.


U kunt vanuit uw vakantiehuis Scheveningen ook een bezoek brengen aan de verschillende politieke attracties van Den Haag. Zo kunt u naar het Binnenhof, waar u onder andere een rondleiding kunt krijgen door de Ridderzaal en de Eerste- en Tweede Kamer. Of ga naar het Vredespaleis, waar het Internationale Gerechtshof zich bevindt.

Alle 72 accommodaties tonen
image-tag