Vakantiehuis Zoetermeer - natuur en ruimte om u heen - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Zoetermeer - natuur en ruimte om u heen - EuroRelais

Vakantiehuis Zoetermeer - natuur en ruimte om u heen

Zoetermeer
Om het even wanneer
Gasten
Zoetermeer
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Zoetermeer

Huis Zoetermeer
22 jun. - 29 jun.
-22%
€188
€147 per nacht
Huis 45 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Zoetermeer, Zuid-Holland, Nederland
Boek nu
Appartement Zoetermeer
29 jun. - 6 jul.
€205 per nacht
Appartement ∙ 5 gasten ∙ 3 slaapkamers
Zoetermeer, Zuid-Holland, Nederland
Boek nu
Boot Zoetermeer
12 jul. - 19 jul.
-30%
€300
€212 per nacht
Boot 160 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.6
"Zeer goed" (128 beoordelingen)
Zoetermeer, Zuid-Holland, Nederland
Gratis annulering
Boek nu
Bekijk alle deals

Zoetermeer is een plaats in de buurt van Den Haag en Leiden. De stad heeft 123.000 inwoners en ligt in de provincie Zuid-Holland. Een vakantiehuis in Zoetermeer is niet misschien het eerste wat bij u opkomt als u een vakantie gaat boeken. Toch kunt u dit overwegen, want Zoetermeer heeft meer te bieden dan u denkt. Zoetermeer bestaat al sinds de twaalfde eeuw. Logisch dus dat de stad heel wat historische voorwerpen tentoon kan stellen. In het Stadsmuseum Zoetermeer kan u veel te weten komen over wel 1000 jaar geschiedenis van de stad. U kunt ook de molen De Hoop bezoeken, niet ver van uw vakantiewoning Zoetermeer, die gebouwd is in 1897 ter vervanging van een andere molen. Nu geldt De Hoop ook als museum.

Natuur

Zoetermeer is omringd door prachtige polderlandschappen en ook in de buurt van uw vakantiehuis Zoetermeer vindt u vele parken. Het Westerpark is het grootste park. Hierin bevindt zich ook een natuurtuin, afgescheiden van de rest van het park door een ophaalbrug, waar landschappen uit de streek rond Zoetermeer zijn nagebootst. Hier en in de rest van het Westerpark kunt u fietsen, wandelen, varen en skeeleren. Voor kinderen zijn er natuurlijk ook geschikte bossen. Met uw hele gezin kunt u zich vermaken in het Speelbos Balij. Uw kinderen kunnen hier verstoppertje spelen, klimmen en klauteren of een hut bouwen.

Een vakantie in Zoetermeer is misschien niet het eerste wat in uw opkomt, maar u zult geen spijt krijgen wanneer u een vakantiewoning Zoetermeer heeft geboekt.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag