Vakantiehuizen en appartementen sur l'île de Spitzberg - EuroRelais base64Hash Vakantiehuizen en appartementen sur l'île de Spitzberg - EuroRelais

Vakantiehuizen en appartementen sur l'île de Spitzberg

Spitzbergen (Svalbard)
Om het even wanneer
Gasten
Spitzbergen (Svalbard)
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen sur l'île de Spitzberg

Gastenkamer Longyearbyen
€155 per nacht
Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.5
"Zeer goed" (1021 beoordelingen)
Longyearbyen, Spitsbergen, Spitsbergen
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Spitzbergen (Svalbard)

De walvisvaarthistorie is op het eiland dan ook overal terugvinden. Daarnaast vindt u tijdens uw verblijf in vakantiehuis Spitzbergen. ook een rijkdom aan Arctische planten en dieren om u heen, zoals de walrus en ijsbeer.

Expeditiecruises en hondenslee tochten, u vindt het in Spitzbergen

Vanuit uw vakantiehuis Spitzbergen. kunt u er lekker op uit trekken en meedoen aan verschillende excursies. In de zomer zijn er bijvoorbeeld expeditiecruises en kajaktochten en in de winter hondenslee,- ski-, en sneeuwscootertochten. Zit u met uw vakantiehuis Spitzbergen. in de hoofdstad Longyearbyen, dan zijn er excursieboten en snelle polarcirkelbootjes waarmee u de omgeving kunt verkennen. In alle gevallen kunt u ook zelf wandelend het ijzingwekkende landschap met zjin fjorden en gletsjers gaan verkennen. Ga op expeditie en als u geluk heeft, ziet u misschien wel een ijsbeer!

Unieke ervaringen

Boekt u een vakantiewoning Spitzbergen. voor de wintermaanden, kijk tijdens uw verblijf dan uit naar het noorderlicht, die in de periode van oktober tot maart aan de hemel kan verschijnen. Gaat u in de zomer, beleef dan de middernachtzon. Tussen half april en half september gaat de zon niet onder in Spitzbergen. Een unieke ervaring die u niet mag missen tijdens uw verblijf in een vakantiewoning Spitzbergen.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag