Vakantiehuis Tromsø – De Poort naar de Noordpool - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Tromsø – De Poort naar de Noordpool - EuroRelais

Vakantiehuis Tromsø – De Poort naar de Noordpool

Tromsø
Om het even wanneer
Gasten
Tromsø
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 2 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Tromsø

Appartement Tromsø
4 mei - 11 mei
-28%
€148
€108 per nacht
Appartement 73 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Tromsø, Troms, Noorwegen
Begin met boeken
Appartement Tromsø
6 jul. - 13 jul.
-45%
€497
€275 per nacht
Appartement ∙ 6 gasten ∙ 1 slaapkamer
Tromsø, Troms, Noorwegen
Begin met boeken
Huis Tromsø
4 mei - 11 mei
-20%
€82
€66 per nacht
Huis 30 m² ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.9
"Uitstekend" (170 beoordelingen)
Tromsø, Troms, Noorwegen
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Tromsø is de grootste stad in Noord-Noorwegen dichtbij de Zweedse grens. De stad kent een lange geschiedenis. In de negentiende eeuw was Tromsø het centrum voor het vangen van wild in het Noordpoolgebied. Ook werden er vanuit deze plaats verschillende expedities naar de Noordpool gemaakt. Niet voor niets wordt deze stad dan ook 'Poort naar de Noordpool' genoemd. En dat is niet het enige wat de bijzondere ligging van Tromsø kenmerkt. De fjorden en bergen rondom de vakantiewoning in Tromsø zijn fantastisch. De stad en de omgeving ademen een unieke Noorse sfeer uit.

Wanneer u het noorderlicht wilt zien is een vakantiehuis in Tromsø een absolute aanrader! De stad ligt dan onder sprookjesachtig blauw licht, wat u een onvergetelijke ervaring zal bezorgen. De oude vissersdorpjes, prachtige watervallen en de bijzondere botanische tuinen hebben een adembenemende sfeer. Tussen eind mei en half juli is de middernachtzon te zien. Van eind november tot half januari kun u de poolnacht ervaren.

Voor een actieve vakantie is de omgeving van uw vakantiewoning in Tromsø ideaal. U kunt er prachtige wandelingen maken langs de zee, door de bergen of bij de fjorden. Sneeuwscooterrijden, sleeën met rendieren, kanoën, kajakken, golfen, vissen: in Tromsø kan het allemaal! Wanneer u van cultuur houdt kunt u verschillende interessante musea bezoeken. Zo is er bijvoorbeeld het Poolmuseum (Polarmuseet) met interessante tentoonstellingen over de poolreizigers. Ook het Tromsø Museum en hetTromsø Stadsmuseum zijn erg geliefd bij toeristen. Kortom, voor een onvergetelijke vakantie-ervaring is een vakantiehuis in Tromsø precies wat u zoekt!

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag