De mooiste vakantiehuizen 
in Burgenland - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Burgenland - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Burgenland

Burgenland
Om het even wanneer
Gasten
Burgenland
Om het even wanneer
Gasten
Lieflijk Burgenland badend in de zonBijna een eeuw geleden was het nog Hongaars, maar inmiddels is hoort Burgenland helemaal bij Oostenrijk. Het landschap is ander dan de rest van Oostenrijk, want Burgenland is lieflijk heuvelachtig. De Alpen houden Burgenland uit de wind en de zon schijnt hier veel en vaak. Geniet dus van dit Oostenrijkse paradijsje en huur een vakantiehuis in Burgenland! Burgenland: zomer en winter ideaalBurgenland heeft alles wat een vakantie onvergetelijk maakt.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Deelstaat Burgenland

Huis Königsdorf
7 dec. - 14 dec.
-20%
€205
€164 per nacht
Huis 55 m² ∙ 5 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.8
"Uitstekend" (4 beoordelingen)
Königsdorf, Jennersdorf, Burgenland
Boek nu
Huis Sumetendorf
7 dec. - 14 dec.
-27%
€104
€76 per nacht
Huis 65 m² ∙ 3 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.7
"Zeer goed" (43 beoordelingen)
Sumetendorf, Gemeinde Strem, Burgenland
Boek nu
Huis Heiligenbrunn
5 okt. - 12 okt.
-16%
€66
€55 per nacht
Huis 24 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.6
"Zeer goed" (24 beoordelingen)
Heiligenbrunn, Güssing, Burgenland
Boek nu
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Burgenland

Een heerlijk klimaat met veel zon, een schitterende natuur met weelderig groene heuvels. En niet te vergeten een meer waar je u tegen zegt: de Neusiedler See, het grootste meer van Oostenrijk, het enige Europese steppemeer en een ultieme bestemming voor de watersporter. Als je wilt wandelen, kun je in Burgenland uitstekend uit de voeten. In de winter is dit landsdeel een aantrekkelijk oord, want je kunt er heerlijk skiën en langlaufen. Ontdek het allemaal en huur een vakantiehuis in Burgenland!

Burgenland: beroemd uit de film


Er is een heleboel te beleven vanuit je vakantiehuis in Burgenland. Je kunt natuurlijk schitterende wandeltochten maken. Het landschap is er uitnodigend genoeg voor. Burgenland kent geen hoge Alpentoppen, maar wel aanlokkelijk groene heuvels. De opnamen van de overbekende romantische film Sissi werden er bijvoorbeeld gemaakt, onder meer in het stadje Frauenkirchen, waar Romy Schneider als Sissi voor de barokke kerk de eenwording van Oostenrijk en Hongarije bekendmaakte. Dat maakt je vakantiehuis in Burgenland wel heel bijzonder.

Haydn was here!


Romy Schneider is niet de enige beroemdheid die zich in Burgenland ophield. Eeuwen eerder deed componist Joseph Haydn dat. Hij woonde in de hoofdstad Eisenstadt, in een prachtig barok huis dat te bezichtigen is en dat beslist een bezoek waar is. Haydn kocht het 1766, toen hij in dienst was aan het hof van de Esterházy-familie, en werkte er twaalf jaar lang. Je hoort in de omgeving veel muziek van hem, want er worden regelmatig festivals en concerten georganiseerd. Zoals in Schloss Esterházy, waar een zaal naar hem is genoemd. Het barokke slot is een bezoek waard, want je kunt je er vergapen aan de prachtig beschilderde plafonds. Redenen genoeg om vakantiehuis in Burgenland te huren!

Uitstapjes vanuit je vakantiehuis in Burgenland


Nog meer stadsgezichten die de moeite waard zijn, zie je in Rust. Werp een blik vanaf de toren van de 15e-eeuwse Visserskerk over het meer en let ook op de ooievaarsnesten op de daken van de gekleurde huizen aan de markt. Het is een adembenemend schouwspel als de ooievaars over de Neusiedler See vliegen! Lekker bijkomen doe je in de Thermen van Lutzmannsburg of Stegersbach, of in Bad Sauerbrunn of Bad Tatzmannsdorf. Als je wilt golfen, ga je een balletje slaan op een 18 holesbaan. Er zijn verschillende en ze liggen prachtig!

Een vakantiehuis in Burgenland

Wat maakt een vakantiehuis in Burgenland zo aantrekkelijk? Het landschap, het klimaat en de wetenschap dat je in je vakantiehuis zo vrij als een vogeltje bent. Je kunt er uitgebreide maaltijden klaarmaken, want je vakantiehuis is van alle gemakken voorzien. Heerlijk toch? Geniet van een onvergetelijk verblijf en huur een vakantiehuis in Burgenland!

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag