Vakantiehuizen en Vakantiewoningen huren bij EuroRelais!

De mooiste vakantiehuizen in National Park Hohe Tauern

National Park Hohe Tauern
Om het even wanneer
2 gasten
Midden in de Centrale Alpen van Oostenrijk ligt het National Park Hohe Tauern. Dit gebied is één van de grootste natuurgebieden van Europa en bestaat uit een langgerekt bergmassief waar zich ook de hoogste bergen van Oostenrijk bevinden. Deze bergen liggen in de drie deelstaten Salzburg, Karinthië en Tirol. Een vakantiehuis National Park Hohe Tauern is omgeven door natuur en steden als leuke uitvalshoeken tijdens een vakantie!
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen National Park Hohe Tauern

Huis 130 m²
8 3
Hohe Tauern, Mittersill, Oostenrijk
4,5 / 3
"Goed"
vanaf €1.069
voor 1 week
Huis 150 m²
14 4
Hohe Tauern, Mittersill, Oostenrijk
4,4 / 3
"Goed"
vanaf €1.267
voor 1 week
Chalet 130 m²
8 1
Hohe Tauern, Mittersill, Oostenrijk
5,0 / 5
"Uitstekend"
vanaf €1.372
voor 1 week
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in National Park Hohe Tauern

De vakantiehuizen National Park Hohe Tauern zijn gelegen in de ongerepte natuur waar u mooie fiets- en wandelroutes kunt gaan ondernemen. U zult zo de mooiste plekken tegenkomen en ook de imposante hoogste berg van Oostenrijk de Grossglockner van 3789 meter hoog bewonderen. Hiernaast zijn er ook gletsjers, watervallen, meren en verschillende soorten fauna te zien.

De omgeving

Uw vakantiewoning National Park Hohe Tauern ligt in een omgeving waar u ook vele steden en dorpjes kunt gaan bezoeken. Een aanrader is om de stad Innsbruck te gaan verkennen. Hier rijdt in twee uurtje vanaf de vakantiewoningen National Park Hohe Tauern heen. Deze stad is gelegen in de deelstaat Tirol en is een universiteitsstad met een erg gezellig stadscentrum. Dit stadscentrum ‘Altstad’ is leuk om al wandelend te gaan verkennen. Ook is een bezoekje aan de Fürstenburg de moeite waard. Dit is een 15-eeuws kasteel met een balkon met een gouden dak. Hiernaast is het leuk om net de grens over te gaan naar Italië om de cultuur in de Italiaanse provincie Zuid-Tirol te gaan proeven. Hier kunt u genieten van de Italiaanse keuken!
Een vakantiehuis National Park Hohe Tauern is comfortabel en erg mooi gelegen met veelzijdige mogelijkheden voor uitstapjes. Ook een wintersport vakantie is uitstekend op zijn plaats in dit gebied. Er zijn talloze skipistes en wintersport mogelijkheden. Tijdens een vakantie in National Park Hohe Tauern zal niemand zich gaan vervelen!

Alle vakantiehuizen in National Park Hohe Tauern

image-tag