De mooiste vakantiehuizen 
in Neder-Oostenrijk - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Neder-Oostenrijk - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Neder-Oostenrijk

Wenen
Om het even wanneer
Gasten
Wenen
Om het even wanneer
Gasten
Niederösterreich is een deelstaat van Oostenrijk Sankt Pölten is de hoofdstad en de grootste stad van deze deelstaat. De Oostenrijkse hoofdstad Wenen ligt fysiek gezien ook in deze deelstaat, maar dit is sinds 1922 een aparte deelstaat. Een vakantie in een vakantiewoning Niederösterreich/Wenen staat garant voor een veelzijdig avontuur! Fantastisch WenenWenen is een bijzondere stad en de moeite waard om deze eens goed te gaan ontdekken vanuit uw vakantiehuis Niederösterreich/Wenen.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Genieten in een vakantiehuis in Neder-Oostenrijk

Er zijn veel bezienswaardigheden in Wenen om te gaan bezichtigen. Onder andere de Stephansdom, dit is de grootste kathedraal van Oostenrijk en is de zetel van de aartsbisschop van het Oostenrijkse aartsbisdom Wenen. Het paleis Schloss Schönbrunn en haar tuinen zijn in 1996 door UNESCO tot werelderfgoed uitgeroepen. Het is een groot en indrukwekkend gebouw en de tuinen maken het er een spectaculair geheel van. Hiernaast is er nog een absoluut hoogtepunt in Wenen; De Spaanse Rijschool. Dit de oudste rijschool die nog bestaat. Oorspronkelijk was de rijschool eigendom van een keizerfamilie, maar tegenwoordig is het een unieke toeristische trekpleister. Het is mogelijk om galavoorstellingen bij te wonen om de sierlijke kunsten van de paarden te bewonderen.

De omgeving

het landschap van Niederösterreich bestaat voornamelijk uit natuurgebieden en -reservaten, moerassen, rivieren en bergen. Het bekendste natuurpark is het Wienerwald dat ook tot UNESCO tot beschermd biosfeerreservaat is verklaard. Het gebied is dicht bebost bestaat vooral uit loofbomen, bergen en rivieren. Aan de oostzijde van het Wienerwald zijn er veel wijngaarden om te bewonderen. Het Wienerwald is zeer populair onder de echte Weners, hier kunnen ze ontspannen en van de natuur genieten. Als u vanuit uw vakantiehuis Niederösterreich/Wenen bijzonder uitstapje wilt maken dan anders is dan anders, is Bratislava in Slowakije de moeite waard. Dit ligt op een klein uurtje rijden van de deelstaat Niederösterreich met een totaal andere cultuur dan de Oostenrijkse cultuur. Of u gaat de naastgelegen deelstaat Oberösterreich ontdekken. Hier vindt u mooie en rustgevende natuur en historische steden!

Hoofdstad Niederösterreich

Niet alleen Wenen kunt u vanuit de vakantiehuizen Niederösterreich/Wenen bezoeken, ook Sankt Pölten is de moeite waard om te bezoeken. De gebouwen hebben een barokke stijl wat de pleinen een schilderachtige uitstraling geeft. De Dom die oorspronkelijk Romeins was, is een echte aanrader om te bezoeken.
In de zomer biedt Niederösterreich veelzijdige uitvalshoeken, van een stedentrip in Wenen naar een ontspannende vakantie in de natuur. Maar ook in de winter is Niederösterreich een geschikte plek voor uw wintersportvakantie. Er zijn veel mogelijkheden voor elk niveau wintersporter. Geen moment om u te vervelen in de vakantiewoningen Niederösterreich/Wenen!

Alle vakantiehuizen in Neder-Oostenrijk

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag