Vakantiehuis Salzburg - de muziekstad in Oostenrijk - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Salzburg - de muziekstad in Oostenrijk - EuroRelais

Vakantiehuis Salzburg - de muziekstad in Oostenrijk

Salzburg
Om het even wanneer
Gasten
Salzburg
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 3 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Salzburg

Appartement Salzburg
14 dec. - 21 dec.
-19%
€98
€80 per nacht
Appartement 66 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.3
"Goed" (11 beoordelingen)
Salzburg, Oostenrijk
Boek nu
Appartement Salzburg
23 nov. - 30 nov.
€87 per nacht
Appartement 30 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.0
"Goed" (3 beoordelingen)
Salzburg, Oostenrijk
Boek nu
Appartement Salzburg
18 jan. - 25 jan.
-48%
€207
€107 per nacht
Appartement 22 m² ∙ 3 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.4
"Goed" (10 beoordelingen)
Salzburg, Oostenrijk
Boek nu
Bekijk alle deals

Salzburg is voornamelijk bekend als de geboorteplaats van Mozart en als decor van de bekende film The Sound of Music. Maar Salzburg is ook gewoon een prachtige stad die u beter kunt leren kennen door een vakantiewoning in Salzburg te boeken. De stad ligt in het westen van Oostenrijk in de deelstaat Salzburg en is de vierde grootste stad van het land met 146.000 inwoners. U zult ogen te kort komen wanneer u in uw vakantiehuis in Salzburg zit. Er zijn talloze bezienswaardigheden die u kunt bezoeken. Eenvoudig door de straten lopen is al een uitje op zich, vanwege de vele barokke gebouwen die de stad domineren.

Cultuurstad

Veel toeristen die een vakantiewoning in Salzburg hebbeng geboekt, bezoeken het geboortehuis van Mozart. Het huis in de Getreidegasse bevat nu een museum over de componist. Ook op andere plekken in de stad merkt u dat dit de stad van Mozart was. Op het Mozartplatz staat een standbeeld en het conservatorium van de stad wordt ook wel Mozarteum genoemd. Andere toeristische trekpleisters zijn bijvoorbeeld de Salzburger Dom en de vesting Hohensalzburg. De grootste en meestbezochte musea nabij uw vakantiehuis in Salzburg zijn het Haus der Natur Salzburg en het Salzburg Museum.

Omgeving

U hoeft niet in de stad te blijven. Trek erop uit en onderneem activiteiten in de omgeving, niet al te ver van uw vakantiehuis in Salzburg. Het Salzkammergut is een gebied met veel meren waar u prachtige wandelingen kunt maken. Ten zuiden van Salzburg is er een dierentuin dat bij het park hoort van Schloss Hellbrunn, dat u natuurlijk ook kunt bezoeken.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag