Chalet Wagrain – Van het Salzburgerland genieten - EuroRelais base64Hash Chalet Wagrain – Van het Salzburgerland genieten - EuroRelais

Chalet Wagrain – Van het Salzburgerland genieten

Wagrain
Om het even wanneer
Gasten
Wagrain
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 5 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Wagrain

Appartement Wagrain
14 sep. - 21 sep.
-56%
€178
€78 per nacht
Appartement 50 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.5
"Zeer goed" (3 beoordelingen)
Wagrain, Gemeinde Wagrain, Oostenrijk
Boek nu
Apart hotel Wagrain
12 dec. - 19 dec.
€268 per nacht
Apart hotel 55 m² ∙ 3 gasten ∙ 2 slaapkamers
Wagrain, Gemeinde Wagrain, Oostenrijk
Boek nu
Appartement Wagrain
28 sep. - 5 okt.
-18%
€106
€88 per nacht
Appartement 63 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.7
"Zeer goed" (4 beoordelingen)
Wagrain, Gemeinde Wagrain, Oostenrijk
Boek nu
Bekijk alle deals

In het midden van Oostenrijk, niet ver van de Duitse grens, vinden wintersporters ieder jaar weer hun weg naar een chalet Wagrain. Omdat u vanuit Nederland eerst door half Duitsland moet reizen, duurt een autorit naar Wagrain zonder pauze bijna tien uur. Onderweg zijn er wel genoeg mogelijkheden voor een leuke tussenstop, zo kunt u bijvoorbeeld een nacht in Neurenberg overnachten, voordat u de volgende dag opgefrist doorrijdt naar uw vakantiehuis Wagrain.

Bezienswaardig in Wagrain

Rond uw vakantiehuis Wagrain zijn er verschillende bezienswaardigheden. Vooral bij mooi weer nodigt de plaats vakantiegangers uit een rustige wandeling door het centrum te maken. Zo komt u langs de marktkerk Heiliger Franziskus en de parochiekerk Heiliger Rupert. De dichter Karl Heinrich Waggerl uit Bad Gastein woonde meer dan 50 jaar in Wagrain en tegenwoordig is in zijn oude huis een museum ter ere van de dichter opgericht. Loop vanuit uw chalet Wagrain ook naar burcht Wagrain. Er is alleen een ruïne over, maar border rond de burcht geven meer informatie over de betekenis en geschiedenis.

Wintersport in Wagrain

Uw chalet Wagrain ligt in een van de grootste wintersportregio's in Europa, namelijk in Ski Amadé. Het gebied omvat 25 plaatsen in Stiermarken en het Salzburgerland. De regio is nog eens in vijf gebieden verdeeld, Wagrain ligt om precies te zijn in het skigebied Salzburger Sportwelt. Salzburger Sportwelt is vooral voor beginners, er zijn namelijk 96 kilometer aan blauwe pistes en 122 kilometer aan rode pistes. Daarentegen zijn er slechts 12 kilometer aan zwarte pistes.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag