Chalet Finkenberg – Spannende vakantie in Tirol - EuroRelais base64Hash Chalet Finkenberg – Spannende vakantie in Tirol - EuroRelais

Chalet Finkenberg – Spannende vakantie in Tirol

Finkenberg
Om het even wanneer
Gasten
Finkenberg
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 6 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Finkenberg

Appartement Finkenberg
3 mei - 10 mei
-8%
€58
€54 per nacht
Appartement 48 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
3.6
"Ruim voldoende" (15 beoordelingen)
Finkenberg, Schwaz, Oostenrijk
Boek nu
Appartement Finkenberg
21 sep. - 28 sep.
-52%
€125
€61 per nacht
Appartement 60 m² ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.6
"Zeer goed" (38 beoordelingen)
Finkenberg, Schwaz, Oostenrijk
Boek nu
Appartement Finkenberg
2 nov. - 9 nov.
-56%
€186
€82 per nacht
Appartement 80 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.9
"Uitstekend" (33 beoordelingen)
Finkenberg, Schwaz, Oostenrijk
Boek nu
Bekijk alle deals

De plaats Finkenberg in het zuiden van Oostenrijk, direct aan de Italiaanse grens, is een populaire vakantiebestemming voor wintersporters en natuurliefhebbers. Vooral gedurende de koude maanden komen toeristen van alle landen naar een chalet Finkenberg, om van het skigebied Ski Zillertal 3000 te genieten. Gelegen in het Zillertal, kunnen vakantiegangers hier de Hochfeiler, de hoogste berg van de Zillertaler Alpen, beklimmen. Maar met een vakantiehuis Finkenberg kunt u nog meer beleven dan de pistes van de Alpen.

Mythe van de Duivelsbrug

Een vakantiehuis Finkenberg is voor iedereen de ideale bestemming, omdat er bij elk weer genoeg te doen is, zowel ontspanning als ook actie. Bij warm weer is het mogelijk een dag in de gemeente te wandelen, zo komt u bijzondere gebouwen en objecten tegen. Een daarvan is de Teufelsbrücke, een brug waarvan gezegd wordt, dat de duivel persoonlijk hem heeft gebouwd. Als u vanuit uw vakantiehuis Finkenberg naar deze brug loopt, zult u zien waarom. De brug loopt namelijk in adembenemende hoogte over de beek Tuxbach. Volgens de legende bood de duivel aan de brug te bouwen in ruil voor de ziel van het eerste leven dat de brug zou oversteken. Toen de brug klaar was, liet een slimme boer een geitenbok over de brug lopen en nam de duivel het dier vervolgens mee.

Wintersport in Ski Zillertal 3000

'Sneller, hoger en verder' is het motto van het skigebied Ski Zillertal 3000. Tijdens uw verblijf in een chalet Finkenberg zult u ook zien waarom. Het skigebied is in vijf delen verdeeld die in totaal 196 kilometer aan pistes hebben. 62 verschillende skiliften brengen u de berg op. De spannendste afdaling in de buurt van uw chalet Finkenberg is de Harakiri-piste in Mayrhofen. De helling heeft een dalingspercentage van 78% en is als beste zwarte piste in 2012 beoordeeld.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag